Szia Gólya! Jó, hogy itt vagy!

Hát Helló 🙂 Bejutottál, megugrottad, megcsináltad, gratulálunk!

A következő néhány hétben, hónapban sokat fogod hallani: “Bejutottál az ország első számú egyetemére”. AZ Egyetemre. Mi ezt nem is taglalnánk hosszasan, kiváló választás az ELTE, biztos, hogy jól döntöttél.

Nehéz, érdekes kurzusokkal, (esetenként kölcsönkért) jegyzetekkel és tanulással terhelt évek várnak Rád. Az új haverok, gólyatáborok, első TO-s sorban állások, automatából megszerzett instant kávérengeteg, amikor véletlenül rossz órára ülsz be, mert eltévesztetted a termet – szóval szép is ez na, el is morzsoltunk most egy nosztalgikus könnycseppet. Rengeteg új élményed lesz, nem győzöd majd kapkodni a fejed. Vesd bele magad az egyetemista létbe bátran, mi majd mindig dobunk Neked úszógumit. Végigfotózzuk az ELTE-s éveidet a gólyatábortól a diplomaosztóig, hogy amikor öreg mami vagy papi leszel, legyen mit mutiba tenni a fotóalbumba. Megírjuk, hogy mikor kell felvenned az indexedet, vagy miért nem kell felvenned, de akkor meg szólunk, hogy mi az az e-index, tájékoztatunk az összes hallgatói szolgáltatásról, minden ELTE-s rendezvényről, ösztöndíjról, sportolási lehetőségről, egyetemi életedet érintő hírről. Úgyhogy ugorj be hozzánk minden nap, mindig lesz nálunk számodra valami érdekes, és ne felejts el lájkolni minket a Facebookon!

Mindezt persze nem csak Nektek csináljuk, hanem Veletek együtt: ha szeretnél az ELTE Online csapatával dolgozni, írnál, fotóznál, videóznál, nyüzsögnél, akkor dobj egy emailt a foszerkeszto@online.elte.hu email címre!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]