Európai Piknik és gyermeknapi program a Füvészkertben

Európai Piknikre és egy különleges gyermeknapi programra várják az érdeklődő fiatalokat, gyermekes családokat május 26-án, vasárnap az ELTE Füvészkertben.

A program és – a rendezvénynek köszönhetően – a Füvészkert látogatása a regisztrációt követően ezen a napon ingyenes.

Mind az Európai Unióval kapcsolatos információk, lehetőségek, mind a szórakoztató programok miatt, de akár csupán a helyszín szépségéért is érdemes kilátogatni május 26-án 10 és 18 óra között az ELTE Füvészkertbe az Európai Piknikre.  A rendezvényen a látogatóknak interaktív foglalkozások, workshopok keretében lehetőségük nyílik közelebbről is megismerkedni az EU-val, a nemzetközi ifjúsági munkával, miközben koncertek, színházi előadások is szórakoztatják a közönséget. Az esemény megvalósítója a Europe Direct – Budapest, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Fiatalok Lendületben Programiroda és az Eurodesk Magyarország.

A gazdag programkínálat része például az improvizációs színház, a projekt piknik, az európai játszótér, kézműves foglalkozások, nyereményjátékok, EU-s tájékoztató standok és az EU-tanóra is. Fellép többek közt: Madrián, Energetic Voice Sentiments, Metamorfózis színházi csoport, Malaga Quintet, Romano Glaszo és a Momentán Társulat.

Az esemény alkalmat teremt a hazai és nemzetközi ifjúsági munka eredményeinek bemutatására, a fiatalokat érintő európai uniós pályázati lehetőségek megismerésére, valamint a találkozásra a fiatalok és az ifjúsági szervezetek között. Az Európai Piknik az Európai Ifjúsági Hét nyitó eseménye, amely útjára indítja a hét során országszerte és a fővárosban is zajló ifjúsági programokat.

Időpont: 2013. május 26., vasárnap 10 és 18 óra között

Helyszín: ELTE Füvészkert (Budapest, VIII., Illés u. 25.)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2013. május 21.

Jelentkezési lap: https://docs.google.com/forms/d/1yBaKzBzkiu2OE16Cdc8nvFNtkvYQzDwX_hlZXQaYgMM/viewform

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]