Újdonság a Bakrman – pékség és kávézó

Még egészen friss üzletről van szó, ha valaki szeret nagyvárosi fílingben tanulni/dolgozni, annak különösen ideális hely.

Egy mérsékelten felhős kedd délután rohamoztuk meg a pékség/kávézót. Hogy tulajdonképpen melyik is a kettő közül azt nehéz eldönteni, talán leginkább mindkettő. Volt, aki csak bejött, választott egy szendvicset a pékárukkal megrakott polcról, és már rohant is tovább. Mások engedteka kis asztalkák, kényelmes székek és csokimoussera emlékeztető lámpák csábításának és az üzletben fogyasztották el a vásárolt terméket.


A kulcsszó önkiszolgálás: az ember maga választja a péksütit, nyomkodja a kávéautomata gombjait és facsarja a narancslevet (természetesen egy gép segítségével). Azigazibb”, főzött kávét  a sárgába öltözött eladóktól kell kérni. Fizetésnél ELTE Pluszos kártyámat megvillantva tudták miről van szó és rögtön le is vonták az ár 10%-át.

A péksüteményen és egyéb pékárukon kívü lszendvicseket (300-800 Ft), salátákat (400-600 Ft), és pizzákat (330 Ft) is kínál a Bakrman. Kapható frissen facsart narancslé, automatás és főzött kávék és persze kedvenc szénsavas és rostosüdítőink is. Választásom egy pármai sonkás bagettre esett, melyet egy kis pohár cappuccinoval öblítettem le (404+251 Ft a kedvezményes ár). A szendvics teljesen rendben volt, a bagett tartalmas, nem az a felfújt pékáru, ami inkább vattacukorra hasonlít, mint kenyérfélére.


Ha valaki 14 óra után betéved, 25-50%-os leárazási akciókkal is találkozhat, az épp aktuális akcióról az eladóknál kell érdeklődni. (Erre azonban már nem vonatkozik az ELTE kártyakedvezménye) Kártyát és vásárlás iutalványt is elfogadnak (Ticke tRestaurant, Ticket Compliments),ráadásként pedig ott az ingyen wifi, szóval ha valaki szeret nagyvárosi fílingben tanulni/dolgozni, annak különösen ideális hely.

Kellemes hely, érdemes beugrani, sőt akár ott is maradni egy gőzölgő kávé és egy croissant társaságában. Éhező bölcsészek előnyben, hiszen csak 5 percre van az ELTEBTKtól.

Mészáros Krisztina
ELTE Online

Fotók:Müller András

 

Hasznos tudnivalók:

Cím: 1075 Budatest VII. ker. Károlykrt. 5. – M2 Astoria és Deák Ferenc tér megállók között

Nyitvatartás:HP: 7-21, SZV: 8-21

Weboldal: http://www.bakerman.hu

Facebookoldal:www.facebook.com/BakrmanPekseg

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]