Alakítsd a problémát lehetőséggé! Fejleszd készségeid az Innovációs Központ kétalkalmas képzésén!

Az ELTE Innovációs Központ kétalkalmas hallgatói kurzust szervez áprilisban, ami az ötletektől a kivitelezésig tartó folyamatban segíti a résztvevőket.

Az Innovációs Központ ebben az évben is megszólítja azokat a hallgatókat, akik szeretnének innovatív megoldást keresni egy általuk megismert problémára. Az Alakítsd a problémát lehetőséggé! – Az innovatív ötletek kidolgozásától az üzleti sikerig elnevezésű program célja, hogy a résztvevők olyan problémákat tárjanak fel, amelyekre egy jó ötlettel piacképes megoldások születhetnek. Legyen szó tanulmányokról, kutatásról, vagy akár a mindennapi tevékenység során tapasztalt kihívásról, a képzés hozzájárul, hogy a hallgatók sikeresen birkózzanak meg az adott helyzettel.

Az alkalmakat Hegyi Barbara, az ELTE Informatikai Kar innovatív gondolkodást támogató és vállalkozói szemléletformáló kurzusok koordinációjáért felelős oktatója vezeti majd.

A két, egymásra épülő alkalom időpontja 2021. április 15. és április 29. csütörtök 9.30-tól 14.30-ig. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ha van egy jó ötleted, ez a kurzus biztosan segít eligazodni, hogy milyen módszerekkel érdemes nekifognod a kidolgozásának, hogyan mérheted fel a projekted üzleti környezetét és lehetőségeit. Akár csapatban, akár egyedül vágnál neki, vagy netalán formabontó az elképzelésed, a képzésen tanácsot kapsz, hogyan kezdj neki a megvalósításnak. Emellett olyan tágabb témakörökre is rálátásod lehet, hogy mi befolyásolja az egyes cégek sikerességét vagy bukását a piacon, ezáltal is fejlesztheted saját projekted.

Jelentkezni április 14. szerdáig tudsz ennek az űrlapnak a kitöltésével. Túljelentkezés esetén pedig az űrlapon megadott motivációk döntenek majd, hogy ki kerül be a kurzusra. Ne feledd, jelentkezésed csak ELTE-s e-mail címmel lesz sikeres.

Forrás: elte.hu

Kiemelt kép forrása: pexels.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]