Szavazz az ELTE-sekre!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Nők a Tudományban Egyesület Sci-ndikátor elnevezéssel országos tudománykommunikációs versenyt hirdetett alap-, mesterszakos és doktorandusz egyetemistáknak. A versenyre számos kutatási ötlettel és projekttel jelentkeztek a hallgatók, az ELTE-ről is. A közönség szavazatai egy embert a döntőbe juttathatnak.

Az ELTE-ről az alábbi hallgatók jelentkeztek a versenyre, a nevükre kattintva tudjátok megtekinteni a pályázataikat:

A pályázatokat megtekinteni és azokra szavazni az alábbi linken lehet november 25. éjfélig.

Milyen segítséget kapnak a versenyzők? 

Az előselejtezőben kiválasztott versenyzők saját mentorral fejleszthetik a kommunikációs és előadói képességeiket, hogy érthetően, magabiztosan és szórakoztatóan tudják tudományos területüket előadniA verseny médiapartnere a 444, melynek oldalán bemutatják a legjobb pályázatokat, az előselejtezőbe került versenyzőket, a legeredetibb ötleteket és kutatási témákat.

Nyeremények

  • 1 győztes kiutazhat a CERN svájci központjába, a világ legnagyobb részecskegyorsító fellegvárába, ami egyben élen jár a tudománykommunikációban,
  • 1 győztes 1 hónapos szakmai gyakorlatot tölthet a Ustream, an IBM Company budapesti fejlesztőközpontjában,
  • 3 győztes elsajátíthatja a Google AdWords, az Analytics és a YouTube rejtelmeit elméletben és gyakorlatban gyakorlott googlerektől, illetve elismert szakemberektől,
  • 1 győztes részt vehet a Szertár tudománykommunikációs mentorprogramjában,
  • a döntősök bemutatkozhatnak a 2017. évi Magyar Tudomány Ünnepén.

A döntősök egy több alkalomból álló, felkészítő mesterkurzuson vesznek részt, ami segít a kommunikációs és előadói készségeik fejlesztésében. A kurzuson mentorok segítségével szétszedik, átgyúrják az előadásokat, hogy profi előadó legyen a hallgatóból. A mesterkurzus vezetője Zsiros László Róbert, a Szertár alapítója.

A felkészítés után kerül sor a szórakoztató és látványos országos döntőre, ahol a versenyzők közül a Sci-ndikátus és a közönség kiválasztja az év Sci-ndikátorát. Az élő közvetítést a Ustream biztosítja.

Forrás: sci-ndikator.hu

Kép: Facebook

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]