Erasmus 7, hat, öt, négy, három, kettő, egy – indul

Sokan szeretnék megérezni a szabadság ízét, elköteleződni egy tudományág mellett, elmélyülni egy kutatási területben vagy a miénktől eltérő módszereket megismerni. Az Erasmus-ösztöndíj tökéletesen illeszkedik a felsoroltak különböző variációihoz.

Az Erasmus 7 pedig ennek az ösztöndíjnak a hivatalos pályázati tanácsadó és tájékozatató programja. Az utóbbi években sikeresen megrendezett egyetemi hét már sok hallgatónak segített eligazodni az eleinte bonyolultnak tűnő jelentkezési folyamatban, vagy dönteni a célországról és a fogadó egyetemről.

Idén az információs rendezvényt az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottsága február 11. 10 óra és február 15. 18 óra között szervezi meg az ELTE különböző karain.

Az érdeklődők kérdezhetnek bármiről, a pályázás menetétről, a külföldön eltöltött időről, lehetőségekről és kötelezettségekről. A válaszokat pedig az intézményi és kari koordinátoroktól kapják meg.

Ezen kívül sor kerül arra is, hogy az ösztöndíjjal más országokat már megjárt hallgatók elmeséljék tapasztalaikat, jótanácsot vagy hasznos tippeket adjanak az idén jelentkezőknek.

További információért és konkrét időpontokért érdemes a programsorozat facebook oldalán vagy a kari HÖK-öknél érdeklődni.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]