“Szabad a sport!” – ELTE Sport7 2021

Kezdd velünk sportosan a szorgalmi időszakod! Idén is a BEAC sportágválasztójával, az ELTE Sport7-tel indítjuk a tanévet.

Kezdd velünk sportosan a szorgalmi időszakod! Az ELTE és a Viwa Vitaminwater támogatásával idén is a BEAC sportágválasztójával, az ELTE Sport7-tel indítjuk a tanévet. A szeptember 6-10. közötti nyílt hetünk a legjobb lehetőség arra, hogy megismerkedj a BEAC nyújtotta sportolási lehetőségekkel. Gyere és ismerd meg fiatal edzőinket és mozogj együtt gólyatársaiddal, barátaiddal, munkatársaiddal! A részvétel ingyenes, de a beac.hu-ra történő regisztrációhoz kötött: https://www.beac.hu/login.

Találd meg a hozzád passzoló mozgásformát! Rendezvényünkön az ELTE Bogdánfy úti Sporttelepén és további helyszíneken több mint 40 sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők. Az edzéseket az ELTE sportszervezői, ösztöndíjasai, valamint a BEAC szakosztályok edzői és oktatói tartják. A nyílt hét folyamán minden edzés, sportág bárki számára INGYENESEN kipróbálható. Akár több sportág megismerésére is lehetőség nyílik mindenki számára. A rendezvény elsősorban az ELTE hallgatóinak és dolgozóinak szól, de szeretettel várunk minden érdeklődőt! Szabad a sport, tiéd a pálya!

A részletes menetrend HAMAROSAN elérhető lesz a Facebook-eventben. Az egyes sportágakról további részleteketa megújult ELTE Sportkisokosból tudhattok meg.

Hol?

A Sport7 fő helyszíne két percre az ELTE Lágymányosi campusától, a Bogdánfy út 10. szám alatt található az ELTE Bogdánfy úti Sporttelepen.

Több sportág bemutató edzései kihelyezett helyszíneken kerülnek megrendezésre! A további helyszínekről az ELTE Sport7 2021 Facebook eseményen tájékozódhatsz!

Mikor?

A szorgalmi időszak első hetében – szeptember 6-10. között – minden nap délután és este.

Facebook: ELTE Sport7 2021

Kapcsolat: BEAC Iroda (06-1-209-0617; szervezes@beac.elte.hu)

Also available in English.

Forrás: BEAC

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]