Márciusban indul a BEAC Életmódváltók program

Március 1-én kezdetét veszi a BEAC Életmódváltók programjának első felvonásra. Csatlakozzatok egy igazán motiváló közösséghez.

Az életmódváltás ebben a közösségben egy hosszabb távú folyamat lesz, melynek során mindenki megtalálhatja azt az életmódot, ami számára jól eső, lemondások nélküli és egészséges. Nem kínálunk instant megoldásokat évtizedek alatt kialakult minták megváltoztatására, amit viszont biztosítunk az a megfelelő információ átadás, gondolat ébresztés, rengeteg ötlet annak kapcsán, hogy egyáltalán milyen lehetőségek vannak a változtatásra, hogy aztán mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb utat. Mindemellé jár rengeteg motiváció, igyekszünk aktívan bevonni minden résztvevőt és lehetőség van egyéni kérdések tisztázására is folyamatosan, mindenki számára.

Havi bontásban foglalkozunk különböző témákkal, de minden hónapban szerepet kap az összes életmódelem az adott téma alatt. Így haladva a hónapokon keresztül egy nagyon komplex tudásanyag gyűlik össze azok számára, akik követik a programot folyamatosan, de azok is teljeskörű tudást kapnak az adott témáról, akik csak egy-egy hónap témájához csatlakoznának.

A BEAC Életmódváltók program vezetője Horváth Viktória, a BEAC oktatója! Az alábbiakban közelebbről is megismerkedhettek Vikivel:
“Nagyon régóta foglalkoztat, hogy mitől lesz az ember egészséges és boldog, mi kell ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Válaszokat keresve először az ELTE rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon tanultam, majd rekreáció MSc képzésen folytattam tanulmányaimat életmód tanácsadó szakirányon. Ismereteimet azonban nem éreztem teljeskörűnek, így jelenleg a manuálterápia és a jóga világában folyatatok képzéseket. Fontosnak tartom megtapasztalni a tudományos világ perspektíváit, de a test, az elme és a lélek egyensúlyának megértését további tanulmányaim fűzték össze kerek egésszé.
A BEAC Életmódváltók program célja, hogy az életmód váltás elcsépelt fogalmát újragondoljuk és olyan alapokra helyezzük, ahol ez a folyamat egy izgalmakkal teli, jó érzések által kísért önmegismerés és önmunka által történik. Ehhez szeretném a csoportok megalakulásával biztosítani a közeget, a lendületet, az információt és elakadás esetén a segítséget. “

A program első negyed évének témái a következők szerint a következőként alakulnak:

Március: Tavaszi nagytakarítás, tisztítás kíméletesen, hogy tiszta alapokra építhessünk.

  1. hét: Táplálkozás és tisztítás
  2. hét: Tisztítás és a hagyományos gyógymódok
  3. hét: Tisztítás és mozgás
  4. hét: Tisztítás és mentális egészség

Április: A bélflóra fontossága, a tisztítás után megágyazunk a megfelelő flórának és kitárgyaljuk ennek kiemelt fontosságát az életmód kapcsán (lesz benne számos sokkoló dolog).

  1. hét: A bélflóra fontossága, megismerése
  2. hét: A bélflóra egészségét támogató étrend
  3. hét: A bélflóra és a mozgás
  4. hét: A bélflóra és az idegrendszer, mentális egészség kapcsolata

Május: Mindent a fenntartható és egészséges táplálkozásról, egyéni étrend kialakításával.

  1. hét: Általánosságban a táplálkozásról, hitek, tévhitek, diéták
  2. hét: Mindent a reggelizésről
  3. hét: Mindent az ebédelésről
  4. hét: Mindent a vacsorázásról

Amennyiben csatlakozni kívántok a BEAC Életmódváltók programhoz, ITT tudtok bérletet vásárolni!

Bérletárak:

  • Teljes árú: 6 490 Ft/hó
  • Kedvezményes: 4 990 Ft/hó (igénybe vehető ELTE hallgatók, ELTE dolgozók valamint alumnusai számára)

A bérletvásárlást követően lépjetek be zárt facebook csoportunkba, melyhez ITT tudtok csatlakozni!

A programmal kapcsolatos hírlevélre ITT tudtok feliratkozni!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]