ELTE-s gólyák! Sportoljatok a BEAC-ban!

Gratulálunk a sikeres felvételitekhez, üdvözlünk benneteket az egyetemi életben! Az ELTE sportegyesületeként 1898-ban alapított BEAC mindenkit vár, aki mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretne. Több mint 40 sportág közül választhattok, így biztosan megtaláljátok a kedvenc mozgásformát. Böngésszetek a klub megújult honlapján és váltsátok meg bérletetek online!

Délutáni edzéseinken és sporteseményeinken bárkit, akár külsős érdeklődőket is szívesen várunk, míg az ELTE hallgatói emellett a Neptunban, a választható testnevelés kurzusok közül is válogathatnak.

1. SPORTOLJATOK A BEAC-BAN! (BÁRKI CSATLAKOZHAT)

A BEAC délutáni edzésein bárki részt vehet, az órákat az ELTE sportösztöndíjas hallgatói, valamint a BEAC szakképzett edzői, oktatói tartják.

A sportág kiválasztásban segítséget nyújt a BEAC honlapja, ahol az edzésidőpontok, helyszínek és tagsági árak is megtalálhatók!

  • Csapatsportok: futsal, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda, vízilabda
  • Küzdősportok: box, brazil jiu-jitsu, karate, kick-box, kung-fu, muay thai
  • Aerobik: alakformáló, dinamikus jóga, gerinctréning, pilates, zumba, zsírégető edzés
  • Táncok: argentin tangó, cheerleading, hastánc, hip-hop, latin tánc, moderntánc
  • Erőnléti edzések: funkcionális köredzés, kettlebell, saját testsúlyos edzés, TRX
  • Ütős sportok: asztalitenisz, tollaslabda
  • Egyéb sportok: air flow jóga, atlétika, ballansz tréning, darts, falmászás, füvészkerti jóga, jóga, kajak-kenu, konditerem, polefitness, sakk, spinning, tájfutás, természetjárás, triatlon (úszás, futás, kerékpár), BEAC Spartan csapat

2. SPORTOLJATOK KREDITÉRT! (CSAK ELTE HALLGATÓK)

Vegyetek fel kredites sport (választható testnevelés) kurzusokat a többi órához hasonlóan a Neptunon keresztül VTN kóddal. Összesen több mint 40 sportág közül választhattok, legyen szó csörgőlabdáról, cheerleadingről, vívásról vagy játékvezetői tanfolyamról, nálunk mindent megtaláltok! A sportági választékról és tudnivalókról további információt a honlapunk “Sportolj kreditért oldala” alatt találtok. Figyelem! A kurzusok folyamatosan kerülnek feltöltésre a nyár folyamán, egészen a regisztrációs hétig, így érdemes figyelni a Neptunt!

3. RENDEZVÉNYEK

Vegyítsétek évközi sportprogramjainkon a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal!

4. KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGOK

4 helyszín, 15 bajnokság, 160 csapat, 1 közös szenvedély: a kispályás foci! Gyűjtsétek össze a haverokat, alkossatok csapatot (6-8 fő) és nevezzetek szeptember közepéig. Hódítsátok meg a bajnokság királykategóriáját a legalsó osztályból indulva! Részletek a bajnokságokról:

BEAC Foci
Lágymányosi Bajnokság
Bölcsész Bajnokság
Jogászfoci

5. KAPCSOLAT

Nézzetek be hozzánk a BEAC Irodába, ahol tájékoztatást kaphattok minden sportágról!
Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet
Telefon: 061–209–06–17
E-mail: szervezes@beac.elte.hu (edzésekkel, sportnapokkal kapcsolatos kérdések, egyéb információk)

Ne maradjatok le a legfrissebb sportos infókról, kövessétek a BEAC Facebook és Instagram oldalát!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]