2018-ban is “Szabad a sport!” – ELTE Sport7

Kezdd velünk sportosan a szorgalmi időszakod! Az ELTE és a Diákhitel támogatásával idén is a BEAC sportágválasztójával, az ELTE Sport7-tel indítjuk a tanévet. A szeptember 10-14. közötti nyílt hetünk a legjobb lehetőség arra, hogy megismerkedj az egyetemi sportolási lehetőségekkel. Gyere és ismerd meg fiatal edzőinket, sportösztöndíjas hallgatóinkat és mozogj együtt gólyatársaiddal, barátaiddal, munkatársaiddal!

Találd meg a hozzád passzoló mozgásformát! Rendezvényünkön az ELTE Bogdánfy úti Sporttelepén és további helyszíneken több mint 40 sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők. Az edzéseket az ELTE sportszervezői, ösztöndíjasai, valamint a BEAC szakosztályok edzői és oktatói tartják. A nyílt hét folyamán minden edzés, sportág INGYENESEN kipróbálható. Akár több sportág megismerésére is lehetőség nyílik mindenki számára. A rendezvény elsősorban az ELTE hallgatóinak és dolgozóinak szól, de szeretettel várunk minden érdeklődőt! Szabad a sport, tiéd a pálya!

A részletes menetrend az alábbi linken elérhető: MENETREND

Képernyőfotó 2018-09-04 - 15.34.15

Az egyes sportágakról további részleteket a megújult ELTE Sportkisokosból tudhattok meg.

Hol?

Két percre az ELTE Lágymányosi campusától, a Bogdánfy út 10. szám alatt található az ELTE Bogdánfy úti Sporttelepen.

Egyes sportágak bemutató edzései kihelyezett helyszíneken kerülnek megrendezésre! A további helyszínekről az ELTE Sport7 2018 Facebook eseményen tájékozódhatsz!

Mikor?

A szorgalmi időszak első hetében – szeptember 10-14. között – mindennap.

Érdekel a program, még több részletet szeretnétek megtudni?

Facebook: ELTE Sport7 2018

Kapcsolat: BEAC Iroda (06-1-209-0617; szervezes@beac.elte.hu)

Találkozunk a BEAC-on!

Forrás: BEAC

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]