Találkozz hétfőn Kapás Bogival!

2016. december 19-én, 11.00-12.00 között rendhagyó eseményt szervez az ELTE és a BEAC a Pedagógiai és Pszichológiai Kar Kazinczy utcai épületében.

Ahogyan arról már az ELTE Facebook eseményéből tájékozódhattunk, jövő hét hétfőn az Újpesti Torna Egylet riói bronzérmes úszójával, Kapás Bogival találkozhatnak az érdeklődők. Bogi ugyan a PPK pszichológia hallgatója, de most nem a tanulmányai miatt fog a Kazinczy utcai épületbe látogatni. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és sportegyesülete, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club sport- és egészségnépszerűsítő kampánynyitó eseménye kerül megrendezésre, az ELTE Sport Arcával.

Az ELTE Sportiroda és a BEAC külföldi minták alapján dolgozta ki az ELTE hét karán megjelenő, lépcsőzésre ösztönző liftmatrica és plakáttervet az „Egészséges életmód az ELTE-n!” kampány részeként. A kampány fő célja, hogy rendszeres mozgásra, aktív közösségi életre sarkallja az egyetemi hallgatókat és dolgozókat, felhívja a figyelmet az egyetemi sportolási lehetőségekre, a BEAC-ban űzhető sportágak széles választékára, és a sportinfrastruktúra fejlesztések fontosságára.

A kampány nyitóeseményén Kapás Bogi, Mezey Barna, az ELTE rektora, Scheuer Gyula, az ELTE kancellára, Simon Gábor, a BEAC ügyvezető igazgatója, valamint számos egyetemi hallgató és oktató jelenlétében közös lépcsőzésre kerül sor az ELTE PPK Kazinczy utcai épületében. Ezt követően Bogi, Mezey Barna, Scheuer Gyula és Simon Gábor közösen helyezik fel a hallgatókat és dolgozókat lépcsőzésre ösztönző liftmatricákat és plakátokat. Ezután a résztvevők számára lehetőség nyílik közös fényképezésre Kapás Boglárkával is!

London, 2016. május 22. Kapás Boglárka a 400 méteres gyorsúszás döntõjében szerzett aranyérmével az úszó, mûugró és szinkronúszó Európa-bajnokságon a London Aquatics Centerben 2016. május 22-én. MTI Fotó: Kovács Anikó

London, 2016. május 22.
Kapás Boglárka a 400 méteres gyorsúszás döntõjében szerzett aranyérmével az úszó, mûugró és szinkronúszó Európa-bajnokságon a London Aquatics Centerben 2016. május 22-én.
MTI Fotó: Kovács Anikó

A közös lépcsőzésre mindenkit sok szeretettel várnak!

 

Helyszín: 1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27. – Aula

Időpont: 11.00 – 12.00

Találkozó: 10.50

 

Forrás: beac.hu

Képek: az esemény borítóképe, mti.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]