Jön az 5. Fit Night

Ha még nincs programod csütörtök délutánra és estére, mi ajánlunk egyet! Október 13-án már 3 órától egészen este 11 óráig pörög az aerobik a BEAC-on. Nemcsak lelkes oktatókból, hanem sztárfellépőből sem lesz hiány, hiszen a megszokott és jól ismert arcok mellett Rubint Réka is tart edzést a résztvevőknek.

Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre az ELTE SPORT Kft. szervezésében az ELTE EHÖK-kel, a BEAC-cal, az ELTE Szolgáltató Központtal és az ELTE ESI-vel együttműködve az ELTE Fit Night . Az éjszakába nyúló szabadidősport rendezvényen a fitt sportágak korszerű változataival találkozhatnak a mozogni vágyó egyetemi hallgatók, akik több mint 20 sportág közül választhatnak.  Lehetőségük lesz sportolni többek között funkcionális tréning köredzéseken, TRX, kettlebell, spinning, aerobik, WALKenergie, ergométeres evezés, stability workout, síszimulátor, küzdősport órákon, továbbá Sprint Bringa páros versenyeken és street workout foglalkozásokon.

A legkorszerűbb fitt sportágakat hozzák el a látogatóknak a hozzáértő edzők, akik közt egy nem mindennapi vendég is feltűnik; nem más, mint Rubint Réka. Nem hiszem, hogy sokunknak adódott alkalma Réka edzésein részt venni, így most eljött a remek alkalom.

Jegyek:
Hallgatói jegy: 1.000 Ft (ne hagyd otthon a diákigazolványod vagy a hallgatói jogviszonyi igazolásod, mert fel kell majd mutatnod, ha ilyen jegyet váltasz)
Vendég: 1.500 Ft

Regisztálj minél előbb, hiszen csak pár nap van hátra a szuper ELTE Fit Night 5-ig. Ne maradj le semmiről! Ha már annyira szeretted volna elkezdeni az edzést, hogy bepakoláskor pont a pólód maradt otthon, sebaj. A regisztrációnál minden hallgató ajándék pólót kap a sportoláshoz. Ha benne vagy egy laza délutánból estébe nyúló sportprogramban, akkor gyere el október 13-án, sportolj, majd vezesd le a maradék energiáidat és bulizz barátaiddal!

forrás: beac.hu

fotó: facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]