Pályázat sporttevékenység támogatására

Az ELTE rektora és az EHÖK elnöke pályázatot ír ki a hallgatók sporttevékenységének támogatására.

A sporttámogatásra való pályázatokat legfőképpen egyetemi, kari, kollégiumi szabadidős sporttevékenység (edzések, háziversenyek stb.) biztosítására, illetve felsőoktatási versenyeken való részvételre, azok szervezésére várják. Vannak azonban a pályázaton nem támogatható tevékenységek: ide tartozik a vezetőképző, a nyílt nap, illetve a gólyákat vagy hallgatókat szórakoztató rendezvények is.

Pályázni csak az tud, aki mind a pályázat leadásakor, mind a támogatás felhasználásakor hallgatói jogviszonyban van az ELTE-vel. Fontos, hogy ha nem vesztek részt a kötelező tájékoztató előadáson, vagy netán nem készítetek megfelelő elszámolást a pályázatról, akár ki is zárhatnak.

A pályázat leadásának határideje 2015. július 1. 18:00. Már június 18. óta pályázhattok, és a Neptunban találjátok meg az erre a célra szolgáló adatlapot illetve űrlapot. Csatolnotok kell még háromféle dokumentumot is: árajánlatot minden tételre, költségtervet és a jogviszony igazolását.

Az elnyert támogatás 2015. szeptember 1. és 2015. december 31. között használható fel. Tehát ha ezen intervallumon kívül eső célokra használnátok fel a támogatást, ne tegyétek, mert azokat érvénytelenítik.

A pályázatokat az EHÖK elnökségének javaslatát figyelembe véve az ELTE hallgatói ügyek rektori biztosa és az EHÖK elnöke bírálja el.

A teljes pályázati kiírást itt olvashatjátok el.

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]