Újra itt van: kezdetét vette a VI. KEK!

Az ELTE BTK-n tartott ünnepélyes megnyitón többek között az FTC legendája, Nyilasi Tibor is tiszteletét tette. Pénteken és szombaton már a csapatoké a főszerep…

Március 5-én, csütörtök este az ELTE BTK Dékáni Tanácstermében a hivatalos megnyitóval kezdetét vette a VI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája. Magyarország legnagyobb egyetemi futsaltornáját többek mellett az esemény két fővédnöke dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke és Nyilasi Tibor, a Ferencvárosi Torna Club legendája nyitották meg.

A Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján számos hazai és határon túli magyar egyetem diákja részt vesz, így kiváló kapcsolatépítési lehetőséget is kínál az esemény, a sportolási lehetőség és a vetélkedés mellett. A hallgatók megmérkőzhetnek egymással, jó hangulatban, kiváló társaságban tölthetik el szabadidejüket, aktívan, kedvenc sporttevékenységük gyakorlása közben – mondta el dr. Kiss Ádám a megnyitó kapcsán.

"EzüstNyíl" A pénteki napon aztán már a labdáé volt a főszerep, ahol az előző napi, ELTE BTK-n megtartott sorsolás nyomán négy csoportban, összesen tizenhat csapat kezdhette meg a kupa elnyeréséért zajló, szombat esti fináléig tartó küzdelmet.

A VI. KEK-ről további híreket olvashattok a rendezvény hivatalos oldalán, és a hétvége folyamán honlapunk is beszámol majd a nagyszabású futsaltorna részleteiről!

(Fotó: kek.elte.hu)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]