Egy kattintásba kerül, hogy az ELTE is ott legyen!

Egyetemünkről Őri István vágna neki a Fjällräven Polarnak, a 300km-es fagyos kalandnak, hogy kutyaszánon átszelje az Északi-sarkvidék tundráit Svédországon és Norvégián keresztül. Segítsünk Neki egy szavazattal, és így egy kicsit Mi is ott leszünk!

Őri István az ELTE PPK Rekreáció és Egészségfejlesztés szakára jár, 12 éve igazolt közép- és hosszútávfutó versenyző, aki két évig még az országos utánpótlás válogatottnak is tagja volt. Teljesítőképességének határait azonban most szeretné a legextrémebb körülmények között is kipróbálni. Ezért jelentkezett a Fjällräven Polar-ra.

Ahhoz azonban, hogy elindulhasson a Te szavazatodra is szükség van. A szervezők ugyanis országonként csak két indulónak biztosítják az útiköltséget és a különleges felszerelést ehhez a rendkívül extrém túrához. A legtöbb szavazat alapján fognak dönteni. Jelen pillanatban egy Corvinus-os jelentkező vezet, de úgy hisszük Ti is érzitek, hogy inkább az ELTE-nek, egy ELTE-s indulónak kell ezt megnyernie, úgyhogy szavazzuk meg Istvánt, többen vagyunk!

 

A szavazás nem tart tovább egy gombnyomásnál: — itt teheted ezt meg! —

 

Ha december 15-éig, sikeresen begyűjtötte a legtöbb szavazatot, akkor tavasszal indulhat Norvégiába, hogy Signaldalenből négy nap alatt eljusson Jukkasjärviba, Svédországba. Ez idő alatt sátorban fog aludni a tundrán, a szabad ég alatt. Ha pedig majd hazaért, első kézből fogunk írni beszámolójáról, a gyönyörű tájakról, a pokoli hidegről, a fjordokról és a csodás sarki fényről. Na, meg persze minden egyéb élményéről, ezen a nem mindennapi helyen.

 

fotó: carryology.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]