Negyedszer is vár az ELTE FIT Night!

Október 16-án ismét vár a főváros egyik legnagyobb, számos mozgásformát magába foglaló, éjszakába nyúló fitness-fesztiválja!

Kedves mozogni vágyó ELTE-s hölgy/úr, van egy jó hírünk a Számodra!

Az ELTE Sport Kft. a nagy érdeklődésre való tekintettel 2014. október 16-án az EHÖK-el, az ELTE-BEAC-cal és az ELTE ESI-vel együttműködve immár negyedik alkalommal szervezi és rendezi meg a főváros egyik legnagyobb, számos mozgásformát magába foglaló, éjszakába nyúló fitness fesztiválját.

Minden, ami fitness, minden, ami mozgás, garantált jó hangulat és kikapcsolódás várja a látogatókat a számos mozgásformát felvonultató ELTE FIT Night4 rendezvényen! A minőségi háttér megteremtésében segít a ” Sportóriás” DECATHLON, valamint a SPORTKÁRTYA csapata, akik, ahogy mottójuk is mondja: “belépést biztosítanak a mozgás világába”.

Egyébiránt a belépés minden főiskolai és egyetemista hallgatónak, illetve dolgozónak INGYENES. Külsősöknek 1000 forint.

Előzetes regisztráció a sportprogramokra IDE kattintva érhető el. 

S hogy mi is várja október 16-án 15 órától a Bogdánfy utcai ELTE Sportközpontban a mozogni vágyókat?

A sportnapon olyan fitt sportolási formákkal és eszközökkel találkozhatnak a résztvevők, amelyekkel így máshol egy helyen nem, vagy csak alig és igen magas összegért cserébe találhatók meg. Ingyenes orvosi szűrővizsgálat és tanácsadás mellett a résztvevők megismerkedhetnek az újraélesztés és a defibrillátor-készülék kezelésének legfontosabb szabályaival is.

Ízelítő a kipróbálható sporteszközökből, mozgásformákból:

Október 16-án lesz többek között funkcionális tréning, TRX, spinning, kranking, aerobik, evezős ergométer, regatta bemutató, sprint fixi-bringa, WALKenergie, sí-szimulátor és még sok más izgalmas, ügyességi játék! A Funkcionális tréning köredzésein a legjobb hazai edzők irányításával a résztvevők a gyakorlatban próbálhatják ki, mi is pontosan az a TRX, a Plyo box, a Rope kötéltréner, az Agility band, az FT létra, a Jumper vagy éppen a Power Band.

További különlegesség, hogy a cheerleader- és az aerobik-bemutatókon ezúttal nemcsak nézőként, de aktív sportolóként is bárki részt vehet.

A rendezvény fővédnökei: Mezey Barna, az ELTE rektora és Simicskó István, az EMMI Sportért Felelős államtitkára.

A FIT Night Facebook eseményét IDE kattintva érheted el.

A programokról további részletek ügyében a www.fitnight.eltesport.hu oldalon tudsz tájékozódni, de természetesen honlapunk is folyamatosan beszámol majd az ELTE legfittebb éjszakájának legérdekesebb fejleményeiről, úgyhogy érdemes lesz továbbra is figyelni az ELTE Online-t.

Talán még egy újabb nyereményjáték is vár Rátok…

Addig is kedvcsinálóként nézegesd a FIT Night 3 képgalériáját ami, és ne feledd, ha tavaly kihagytad, idén október 16-án Neked is a Bogdánfy utcában a helyed!

(Fotó: Kelemen Ádám)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]