Nyerj Bayern-jegyet a SportPont Programmal!

Idén ismét színes és egészséges programokkal, értékes nyereményekkel rajtolt el a SportPont Program az ország minden pontján. És most kapaszkodj meg: a 2014-es fődíj nem más, mint egy Bayern München-meccsjegy!

Sok volt a tanulásból, jólesne egy kiadós mozgás? Szeretnél ingyen kijutni az EFOTT-ra vagy akár élőben végigszurkolni egy Bayern München-meccset? Esetleg okostelefonra vagy táblagépre vágysz? Akkor látogass ki Te is a gőzerővel zajló SportPont Programra, itt mindez ugyanis most megvalósulhat!

Idén sem szűkölködhetünk jobbnál-jobb programokban: közel 500 sportos program közül válogathatsz az ország minden pontján! Kinek a foci, a röpi, kinek a pingpong, a futás vagy az úszás, itt mindenki talál kedvére való sportágat, amit kipróbálhat. Nyíregyházától Pécsig, Miskolctól Szegeden át Debrecenig idén is mindenhol mozognak az egyetemisták. Szerezzetek dicsőséget az egyetemeteknek, nyerjétek el Ti a legSportPontosabb egyetem címét! Regisztrálj most a http://sportpont.hu/ honlapon és kövesd az eseményeket a hivatalos Facebook-oldalon, hogy ne maradj le semmiről. Próbálj ki minél több mindent, gyűjtsd a pontokat és váltsd be garantált sportpontos tárgynyereményekre!

Döntők és záróakkord az idei EFOTT-on. A legszerencsésebbek ingyen hetijeggyel tombolhatják végig a fesztivált, táblagéppel vagy okostelefonnal gazdagodnak, valakinek pedig életre szóló élmény lesz a helyszínen egy Bayern München-meccsen élőben szurkolni. Jól hangzik, igaz? Motiváljanak a nyeremények és a mozgás öröme! SportPont Program, 2014-ben is Pont ott a helyed!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]