Több százan sportoltak a Budaörsi Napokon

Idén sem maradt sport nélkül a Budaörsi Napok. A KCSSK legnagyobb éves rendezvényének legmozgalmasabb délutánján jártunk…

Április 28-án a Budaörsi Napok keretén belül egy sportos nap is megrendezésre került az ELTE Dayka Gábor utcai kollégiumában. A KCSSK legendás épületében az ELTE-BEAC szervezői – a Decathlon, a Coca Cola és az ELTE EHÖK támogatásával – látványos és változatos programokkal várták a kollégium több mint ezer lakóját.

A „Használd a tested a gépek helyett” blokk keretében funkcionális tréning, erősítés kipróbálására nyílt lehetőség az ELTE-BEAC edzőivel.  „Mozogni boldogság” jelige alatt több mint 200 lány aerobikozott kitartóan csaknem három órán át. Színes programokban nem volt hiány: az ELTE-BEAC Aerobik szakosztálya zsírégető, alakformáló, intervall edzésekkel, hastánc és versenyaerobik bemutatókkal kápráztatta el az eseményre ellátogatókat.

Nem maradhattak el a küzdősportok sem: muay thai, brazil jiu-jitsu szerepelt a programon, de a Vona Boxing Team jóvoltából bemutatkozott az ökölvívás is.

A hagyományos sportágak mellett az érdeklődők kipróbálhatták a rekeszépítést, a trambulint, a twistert , Kinectet és a slackline-t is.

A szerencsés résztvevők a Decathlon által felajánlott ajándékokkal lettek gazdagabbak, míg a regisztrációért Coca Cola-s ajándékokat kaptak a sportolók.

A BN Sportnap a Sportpont Program egyik állomása, része az országos rendezvénysorozatnak. A sportnapon regisztrálók sportpontokat gyűjthettek, melyeket sportos ajándékokra tudnak beváltani, illetve versenyre kelhetnek az EFOTT hetijegyekért és a további fődíjakért. (Ezzel kapcsolatban további részletek a www.sportpont.hu oldalon találhatóak.)

A Budaörsi Napokon tehát idén a buli mellett a sportolás is nagy hangsúlyt kapott, aki kilátogatott a KCSSK-ba, az egészen biztosan nem bánta meg!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]