Mozgasd meg Te a kolis társaidat!

November 8-ig pályázhattok az ELTE-BEAC és az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat által közösen kiírt sportszervezői pozíciókra. A cél a kollégiumi sportolási lehetőségek bővítése, népszerűsítése.

A most 115 éves egyetemi sportegyesület célja, hogy olyan sportolási lehetőségeket biztosítson a hallgatóknak, amik könnyen, egyszerűen elérhetőek.  A kollégiumi sportélet szervezése és a kollégiumban lakó hallgatók bevonása az egyetemi sportéletbe kiemelt feladata a Hallgatói Önkormányzatnak és az egyesületnek is. Fontos cél továbbá, hogy az ELTE-BEAC számos sportolási lehetősége széles körben bemutatásra kerüljön, hogy a kollégiumok lakói is megismerkedhessenek ezekkel.

Az egyesületen belül több mint negyven sportág közül lehet választani, a paletta tehát igen színes. A pályázaton kiválasztott kollégiumi sportszervező önkéntesek egyik feladata ezeknek a sportágaknak a népszerűsítése, és a kollégiumok önszerveződő sportköreinek, klubjainak létrehozása, beindítása lesz.

A pályázat általános feltételei:

– pályázók köre: hallgatói jogviszonnyal rendelkező kollégista hallgató

– elnyerhető helyek száma: kollégiumonként 1 fő (összesen 7 fő)

A nyertes pályázók feladatai

– kollégiumi sportélet szervezésébe való bekapcsolódás

– sportnépszerűsítés, kommunikáció, hirdetés (sportolási lehetőségek hirdetése a kollégiumban)

– kollégiumi sportoló klubok, sportoló csoportok, közösségek szervezése (pl. Kocogó-klub, Kondi-klub, adott esetben egy-egy csapatsport megszervezése)

– ELTE-s sportrendezvényeken való részvétel a kollégium sportolóival

Az önkénteseket az ELTE-BEAC egyedi sportruházattal támogatja. A klub szeretné az önkéntesek munkáját azzal jutalmazni, hogy a 115 éves klub színeibe öltözteti a kollégiumok egy-egy szervezőjét. Simon Gábor, az ELTE-BEAC ügyvezetője azt is elmondta, hogy ezzel olyan csapatot és közösséget próbálnak építeni, akik hallgatótársaikért hajlandóak szabadidejükből áldozni a kollégiumi sportélet érdekében.

A pályázás módja: az alábbi linken elérhető nyomtatvány kitöltésével: Kollégiumi sportösztöndíj pályázat

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. november 8.

További információk: kérdéseitekkel forduljatok az ELTE-BEAC Sportirodához (simon.gabor@beac.elte.hu, FB: ELTE-BEAC)

(Fotó: Naszvadi Gergő Mihály)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]