Hódít az ELTE aerobik varázs!

A gólyatábori turnét követően sportos rendezvényeken és a sportszervezők által koordinált edzéseken mozgatnak meg Benneteket Pulay Szilviék!

Aki járt már reggel gólyatáborban, tudja, hogy nem a reggelek a legfotogénebb részei a GT-nek. Kialvatlan szervezők, álmos, nyomokban másnapos gólyák; a jó szándékkal elvárható legkomolyabb fizikai aktivitás a kávés sor előtti toporgás. Mi történik, ha ebbe a közegbe bedobsz pár lelkes ELTE-s aerobik misszionáriust? Hőbörgés? Passzív rezisztencia? Az első öt másodpercben mindenképp. Aztán megtörténik a hajnali GT csoda, több szász gólya ugrál mosolyogva együtt a zenére és kóstol bele abba, mit is takarnak az ELTE aerobik edzései. A hangulat ragályos, látom, hogy a morcos technikus is dobol a lábával a ritmusra. No de mi a siker titka? Évkezdés előtt még egyszer összegyűjtöttük, miben is rejlik az ELTE aerobik varázs:

Fitnesz klubokat megszégyenítő kínálat: az alakformáló, zsírégető és dance edzések mellett az aerobik ínyencek is megtalálják a fogukra valót. Egy-két példa a teljesség igénye nélkül:

  • Party Kickboksz: olyan újfajta óratípus, ami egyszerre fejleszti az állóképességet, a koordinációt, és az óra végi erősítések révén formálja az alakot. A kemény kondi rész és a kickbox aerobikból ismert rúgások és ütések mellett egy mindenki számára könnyen elsajátítható koreográfiát tanulnak a résztvevők. Ez az óra kiváló lehetőség a felgyülemlett feszültség levezetésére, „tombolásra”, ugyanis a party óra elengedhetetlen része a pörgős zene és a jó hangulat.
  • Modern Jazztánc: az órákon különböző gyakorlatok segítségével fejleszthető a kreativitás, a pontosság, egyensúlyérzék, a fókuszálás képessége és nem utolsó sorban az önbizalom. Ami a technikai részt illeti, a modern jazztánc és klasszikus balettból vett elemek vegyítése garantálja, hogy egy művészi, összetett érzelmek kifejezésére és közvetítésére alkalmas sportot sajátíthatnak el a résztvevők.
  • TRobiX: a TrobiX a TRX és aerobik keveréke,  nem szimpla alakformáló, de nem is szimpla TRX, hanem  egy aerobikos bemelegítést követő TRX-es edzés, mikor is az eszköz segítségével minden izomcsoport átmozgatásra kerül.
  • Intervall edzés: Az intervall megnevezés az edzés szakaszosságára utal, ugyanis tervszerűen váltakozó epizódok tagolják a kardió jellegű edzést. A szakaszokat terhelési és pihenőidőkre bontjuk, ahol a pihenés mindig aktív pihenést jelent (nem áll meg a mozgást, csak kisebb intenzitásra kapcsol). A terhelés és a pihenőidő hossza mindig függ az elérendő céltól és az aktuális fizikai állapottól, de a terhelési szakasz soha nem lehet hosszabb, mint a pihenőidő!

Profi edző gárda: elhivatott, képzett edző-csapat, akiknek minden edzésén érződik, hogy az aerobikoktatás számukra nem munka, hanem életforma

Alacsony árak, bérlettel korlátlan látogathatóság, Alumni tagoknak kedvezmény

Számos helyszín: BEAC, Mérnök utca, Izabella utca és több koli

Jó fej közösség: ugyan szaunázni nem lehet órák után, de garantáltan lesz 1-2 sztorid, amit elmesélhetsz a többieknek a BEAC büfében egy sör mellett. Hazai pálya, és ez minden fronton érződik.

ELTE aerobik infókért keressétek az http://elteaerobik.hu/-t, ahol már letölthető az őszi órarend!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]