Böngészd az új BEAC honlapot!

Sportolsz? De fogsz? Rendszeresen? Néha-néha? Kéne? Rengeteg lehetőséged van, uzsgyi a beac.hu-ra!

Júliusban megkezdte működését a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club megújult hivatalos oldala, a beac.hu. Célunk, hogy széles körben segítsük az ELTE-n sportolni vágyó hallgatók, dolgozók, alumnusok értesítését a legújabb sportolási lehetőségekről.

A Sportolni szeretnék menüpont segítségével az érdeklődő könnyedén elnavigálhatja magát az ELTE-BEAC által nyújtott több mint 30 választható sportág között, ahol szintenként is mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

A Hírek alatt az oldalra látogató Olvasó folyamatosan értesülhet a klubunkat érintő legfrissebb és leglényegesebb történésekről, ám nem titkolt célunk, hogy az ELTE-BEAC hírei mellett a magyar- és nemzetközi egyetemi sport eseményeiről is rendszeresen beszámoljunk.

A Minden, ami BEAC-ra kattintva elkalauzoljuk az Olvasót az egyesület dicső történetébe, bemutatjuk névadónk, Eötvös Loránd alapító tevékenységét.

Az oldalon a Kapcsolatok részben számtalan elérhetőség, illetve hasznos link található, amelyek többek között az  ELTE egyes szervezeti egységeiről és kiemelt partnereinkről adnak általános tájékoztatást.

A weblapról nem hiányozhatnak Büszkeségeink, a BEAC olimpiai- és világbajnok sportolói sem, akinek világraszóló teljesítménye előtt ma is tisztelettel adózhatunk.

Hajrá ELTE, hajrá BEAC, hajrá magyar sport!

A beac.hu szerkesztői

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]