Az EFOTT lehet a nyár legsportosabb fesztiválja!

Érdemes lesz ellátogatni június 25-30-ig Zánkára, ugyanis a hatalmas bulik és kiváló koncertek élvezete mellett nagyszerű sportélményekkel is gazdagodhattok!

Hozd el a sportcipőd és a bringád az EFOTT-ra, garantáljuk, hogy egyik sem fog unatkozni!

Az EFOTT SportKözPont program és zenei helyszín, a fesztivál mozgatóközpontja. A talpalávalót a Robur SoundSystem szolgáltatja. Sok mindennel készültünk. És hogy miért sportolj egy fesztiválon? Mert sportolni jó.

Úgy kezdheted a legsportosabban a hetet, ha letekersz velünk az EFOTT-ra. A Tekerj az EFOTT-ra! a MOL és a Magyar Kerékpárosklub közös kezdeményezése, melyre minden bringást várunk sok szeretettel. Nincs más dolgod, mint jelentkezni és csatlakozni hozzánk Balatonalmádiban. A 35 km-es távon egy jó hangulatú, közös lekerekezés várható, ahol meglepetés ajándékok és feladatok várnak majd út közben.  A résztvevők között egy Csepel Royal biciklit sorsolunk ki a fesztivál utolsó napján.

Az EFOTT SportKözPontban minden nap olyan népszerű sportágakat próbálhatsz ki, mint a kettlebell, aerobik, TRX, muay tai, slackline, aquafitness és új sportokat, mint a street workout, a bossaball és a kviddics. Aki a hagyományosabb sportokat kedveli, annak sem szeretnénk csalódást okozni. Focizhatsz, röpizhetsz, tollasozhatsz, vízilabdázhatsz, vívhatsz, kosárlabdázhatsz. Várjuk a jelentkezéseket az EFOTT Kupákra is (Corvinus Sportnap, kosár, röpi, foci, rögbi, sárkányhajó és kviddics). Előzetesen és a helyszínen is tudsz majd jelentkezni a SportPont Portálon. És ez még semmi. Szervezünk neked és barátaidnak számháborút, vízi akadályversenyt, a saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy mi az a wet wars. A hetet pedig egy óriási vízilufi csatával zárjuk.

Minden résztvevőt SportPONT-tal jutalmazunk, melyeket sportos ajándékokra tudsz majd beváltani. Naponta legfeljebb 4, az EFOTT ideje alatt legfeljebb 8 SportPONT gyűjthető. A szabályokról itt olvashatsz: http://sportpont.hu/bemutatkozas/sportpont/item/168-a-pontrendszer-szabalyzata

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetséggel karöltve nem csak a nappali programok aktív eltöltésére, hanem az országos bajnokságok megtekintésére is lesz lehetőséged. Az idei évben a MEFOB strandröplabda, strandkézilabda és rögbi döntői is az EFOTT-on kerülnek megrendezésre. A SportKözPont a strandtól karnyújtásra lesz, így arra is bíztatni fogunk, hogy ne csak áztasd magad a Balcsiban, hanem fejleszd úszótudásod, vegyél részt a vízi vetélkedőinkben, esetleg szállj be egy vízibiciklibe és tekerj a vízben is.

A MOL Bringatárolónál regisztrálhatsz a kedvezményes MOL kerékpártúrákra, melyet a Magyar Kerékpárosklub szervez meg számotokra, a kerékpárokat pedig térítésmentesen kapjátok a MOL-tól. A SportKözPontban a Csepel bicajos akadálypálya és a Gold Sprint várnak. A Magyar Kerékpárosklub kampányai segítségével pedig megtudhatsz mindent a kerékpáros közlekedésről, és csatlakozhatsz kampányaihoz. A kocsmai küzdősportok kedvelői sem maradnak versenyzési lehetőség nélkül. Hozunk nektek csocsóasztalt, bokszgépet, darts-ot, melyet a Sportkártya biztosít számunkra. Az estéinket sörpingponggal zárjuk.

 A szombati napon különleges csemegével készülünk nektek. A Civil Térben híres sportolókkal hallgathattok meg beszélgetéseket és együtt is sportolhattok velük. Vendégeink: Dombi Rudolf, olimpiai aranyérmes és Európa-bajnok kajakozó, a Semmelweis Egyetem (TF) hallgatója,  Martinek János, olimpiai, világ- és Európa-bajnok öttusázó,  A londoni olimpián ezüstérmes férfi kajak-négyes tagjai: Kammerer Zoltán, háromszoros olimpiai bajnok (TF), Tóth Dávid (TF), Pauman Dániel (Pázmány Péter Katolikus Egyetem), Kulifai Tamás (TF), Csernoviczki Éva, olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok, Universiade bronzérmes  cselgáncsozó, a Zsigmond Király Főiskola hallgatója,  Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok, főiskolai világbajnok cselgáncsozó,  Kozmann György, olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok kenus, a Gábor Dénes Főiskola hallgatója,  Fazekas Nándor, a londoni olimpián 4. helyezett kézilabda válogatott kapusa, Bajnokok Ligája-ezüstérmes, a magyar bajnok MKB Veszprém kapusa, Borbás Rita, 44x válogatott kézilabdázó, strandkézilabdázó, a TF hallgatója.

Találkozzunk az EFOTT-on a SportKözPontban!

“Mozdulj, csak szabadon!”

Időpont: 2013. június 25-30.

Helyszín: Zánka, Új Nemzedék Központ

 Kövess minket a Facebookon is: https://www.facebook.com/sportPONTprogram

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]