Éjszakázz velünk!

Idén is megannyi érdekes és izgalmas újdonsággal vár az Éjszakai Sportnap! December 14. estéjére ne csinálj más programot, ugyanis ezt nem éri meg kihagyni!

Délután edzésre menni megszokott dolog, de nem a félév legutolsó napján! Ezt illik méltó módon búcsúztatni. December 14-én reggel még menj be az órádra, este hattól hajnal négyig viszont maradj talpon az ELTE BEAC Bogdánfy úti Sporttelepén és vegyél részt Te is a nagy, közös edzésen, a hagyományos Éjszakai Sportnapon! Ha még sosem voltál, most sem késő benézni, ha pedig már igen, akkor folytasd a tavalyi lelkesedéssel! Ragadj fekete vagy fehér pólót, indulj egyénileg vagy csapatban, egyél-igyál finomakat vagy szurkolj a forgatagban!

A fiúkra és a lányokra egyaránt gondoltak a szervezők, előbbieknek többek között focival és harcművészetekkel, utóbbiaknak zumbával, hastánccal és pilatessel kedveskednek. A sportösztöndíjasok igazi csemegékkel is készültek, mint az Így jártam anyátokkal sorozatból is ismert lézerharc vagy a harrypotteres álomsport, a kviddics. Fogadni mernék, hogy a képernyő előtt már mindenki álmodozott arról, milyen is lehet kipróbálni ezeket! Hát most lehetőség nyílik rá, jó társaságban, lelkes szurkolókkal, elszánt csapatokkal, zenével, játékokkal és bemutatókkal.

Idén is vár az Éjszakai Sport!Még most is nevezhetsz, de siess, mert hamar betelnek a helyek! Fuss össze régi ismerősökkel, ismerkedj meg új emberekkel és ismerd meg az ELTE széles körű sportlehetőségeit! Tegyük emlékezetessé a félév utolsó estéjét! Nem utolsósorban pedig ezzel az egészségünkért is teszünk valamit, mielőtt újra a jegyzeteink fölé görnyednénk.

Az eseményig kövesd az Éjszakai Sportnap honlapját (http://ejszakaisport.elte.hu) és/vagy hivatalos Facebook-oldalát (http://www.facebook.com/pages/ELTE-%C3%89jszakai-Sportnap/2015227013194644?ref=hlhttps://www.facebook.com/pages/ELTE-%C3%89jszakai-Sportnap/201527013194644?ref=hl)!)

Gyere el erre a fergeteges éjszakára és előtte szólj a haveroknak is!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]