Ismét összecsapnak az egyetemisták

November 30-án és december 1-én újra egyetemek közötti kispályás focitornát rendeznek Budapesten, az Újbuda Sportcentrumban. A jó szereplés az örök megdicsőülés és az értékes nyeremények mellett ezúttal mással is kecsegtet…

A kupára 32 csapatot, mintegy 250 egyetemistát várnak a szervezők, akik most nemcsak a díjakért és a dicsőségért, hanem a saját pályafutásukért is játszanak. Az idei ötödik Egyetemek Kupájára a mezőny megduplázódik, az érdeklődés nemcsak a csapatoktól, hanem a megfigyelőktől és az edzőktől is fokozódik. Az eseményre futsalcsapatok és Budapest környéki nagypályás együttesek szakvezetőit várjuk.

A lebonyolítás is eltér majd az eddigiektől, a dupla létszám miatt a kupa két napos lesz. A csoportkor november 30-án, az egyenes kieséses szakasz december 1-én zajlik majd.
A jelentkezést október 31-től nyitjuk, és november 27-én zárjuk le.
Minden olyan egyetemi csapat jelentkezését várjuk, akik szeretnék képviselni iskolájukat ezen a rangos tornán. Megkötés annyi, hogy a hallgatók egy egyetemről jöjjenek, maximum két külsős szerepelhet egy csapatban. A csapatok létszáma maximum 10 fő lehet.
Ezúttal pedig az is nyerhet, aki nem ér el helyezést a végén. A megfigyelők minden játékost megkereshetnek, akik jól szerepelnek a tornán… Úgyhogy hajrá, ELTE-s focisták, Ti se hagyjátok ki ezt a nagyszerű lehetőséget!
Díjazás
1. helyezett: Serleg, oklevél, 30.000 Ft értékű fogyasztás a Champs Sport Pubban, 50%-os, kedvezmények a Playmaker-House of Football üzletében. Mezgarnitúra a Playmaker felajánlásából.
2. helyezett: Serleg, oklevél, 20.000 Ft értékű fogyasztás a Champs Sport Pubban, 40%-os kedvezmények a Playmaker üzletében. Gokartozás a Budaring jóvoltából.
3. helyezett: Serleg, oklevél, 10.000 Ft értékű fogyasztás a Champs Sport Pubban, 30%-os kedvezmények a Playmaker üzletében.
Gólkirály: Serleg, oklevél, labda. Legjobb kapus: Serleg, oklevél, kapuskesztyű. Legjobb játékos: Serleg, oklevél, labda.
További díjak várhatóak még!
Rövid összegzés
Egyetemek Kupája-A nagy játékosbörze
Időpont: 2012. november 30-december 1.
Helyszín: Újbuda Sportcentrum 1115 Bártfai utca 52/b
Sorsolás: 2012. november 27. 16.30 Helyszín: Champs Sport Pub
Nevezési díj: 16.000 Ft/csapat.
[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]