Mozdulj ELTE! – Nagyszabású sportkampány a Kazyban

Itt a várva várt lehetőség, mozdulj ELTE! Ha ott motoszkál a gondolat a fejedben, hogy kezdj magaddal valamit, akkor gyere el az ELTE Sportkampány rendezvényére!

Itt a várva várt lehetőség, mozdulj ELTE! Ha ott motoszkál a gondolat a fejedben, hogy kezdj magaddal valamit,  akkor gyere el az ELTE Sportkampány rendezvényére!


A rendezvény egy egyedülálló, még nem tapasztalt kezdeményezés, egy remek lehetőség arra, hogy személyesen is betekintést nyerhessetek az összes lehetséges sportágba, amit az egyetem hallgatói kínálnak nektek; megismerhetitek a sportösztöndíjasokat és a szabadon válaszható ingyenes sportjaikat, és változatos sporthoz kapcsolódó programokon vehettek részt.

 

Meghallgathatjátok, ahogy Hajdú B. István híres sportolókkal, ismert sportszakemberekkel beszélget: mikrofonvégre kapja többek között Faragó Tamás és Kiss Gergő olimpikon vízilabdázókat, Gyulay Zsoltot, Antal Gergőt, Várhidi Pétert, Halmai Gábort és Gécsek Tibort.

 

Ezzel párhuzamosan kipróbálhattok különböző sportérdekességeket: például aerobik, tánc, kung-fu, zumm aikido, spinnig, TRX, kangoo és még sok mást, és együtt rázhatjátok az ELTE egyedülálló Cheerleader csapatával… De itt még nincs vége! A színpadon folyamatosan sportbemutatók váltják egymást, és a nap végén egy tombola vár rátok nem akármilyen nyereményekkel! (dedikált sporteszközök, sportbérletek, sportutalványok, sétahajózás, és sok minden más…)

 

 

Helyszín:1075 Kazinczy u. 23-27 ELTE PPK épülete

Időpont: 2011. március 17. csütörtök 16:00-20:00 óráig Gyere el és hozz magaddal váltóruhát! Használd ki a a lehetőséget, és ismerj meg új dolgokat! És a lendület este sem állhat le!:) Ezt követően a pörgést a Corvintetőn folytathatjátok, hála az ELTE & Corvintető együttműködésének!

 

Sportkampány afterparty kapunyitás: 21:00

Italakciók: sör 320 Ft , macifröccs 320 Ft , házmester 320 Ft , vodka-narancs 450 Ft és további long drink akciók

Jegyárak: ELTE-s 400 Ft , külsős 700 Ft

Helyszín: Corvintető V.I.P. Terem, bejárat a Corvintető alatti, Legalja Presszóból (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., a Somogyi Béla u. felől) Zene: pop, R&B, club zene, mai slágerek

 

a kép forrása: http://cg.scs.carleton.ca

 

ELTE Online