Sport éjszaka? Sportéjszaka!

A korábbi évek hagyományát folytatva az idei évben is megrendezik az Éjszakai Sportnapot.

A korábbi évek hagyományát folytatva az idei évben is megrendezik az Éjszakai Sportnapot. Ismét szokatlan időpontban próbálhatjátok ki az ELTE-n elérhető sportlehetőségek egy részét és tölthetitek az éjszakát igazán aktívan!

 

A rendezvény megnyitója és az ELTE Cheerleaderek bemutatója után közösen bemelegítés következik az este 8-tól reggel 8-ig tartó Éjszakai Sportra. Az idei évben a fekete és fehér csapat röplabda, kosárlabda és labdarúgás sportágakban mérkőzik meg egymással.

 

A programokra jelentkezni csapatonként és egyénileg a http://ejszakaisport.elte.hu oldalon tudtok; az első 350 helentkező pólót kap!

 

A csapatsportok mellett egyéb programokban sem lesz hiány: 16:00-tól aerobik és zumba, utána állóképességi felmérés, bújócska, póker, csocsó, görgőzés, spinning, sakk, iskolakör futás, lazító szoba, guitar hero, filmvetítések.

 

Bővebb információért keressétek a http://ejszakaisport.elte.hu oldalt, érdeklődjetek e-mailben a sportiroda@ehok.elte.hu címen, vagy  csatlakozzatok facebook oldalunkhoz. (http://www.facebook.com/ELTE-%C3%89jszakai-Sportnap/#!/pages/ELTE-%C3%89jszakai-Sportnap/201527013194644)

 

Időpont: 2011. március 18-19.

Helyszín: ELTE Bogdánfy úti Sporttelepe (BEAC pálya)

 

 

ELTE Online

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]