Pályázati felhívás: Az út kezdete

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Intézet – Szombathely meghirdette „Az út kezdete” elnevezést viselő pályázatát, melynek témája a pályaválasztás.

A szervezők arra kérik a pályázókat, hogy munkáikban jelenítsék meg választott szakjukat, szakmájukat egy olyan szemszögből, ami segítséget nyújthat a pályaválasztás előtt álló fiataloknak megtalálni életük hivatását.

A pályázatra beérkező munkák lehetnek képzőművészeti, irodalmi vagy egyéb művészeti alkotások is. Ezeknek a mérete legalább A/4, legfeljebb A/3 legyen; a hátsó oldalon a munkák címét és az alkotó nevét feltüntetni szükséges. „Nyitottak vagyunk a kreatív, formabontó megközelítésekre!” – hangsúlyozzák a pályázat kiírói, akik a beérkezett pályamunkákból kiállítást szerveznek. A műveket elbírálást követően az ELTE Savaria Egyetemi Központ C épületének bejáratánál helyezik majd el, hogy minél többen megtekinthessék a kiállítást. Továbbá nem titkolt céljuk, hogy a pályaválasztási időszakban kiállításukkal a hivatásválasztáshoz nyújtsanak inspirációt az egyetemi éveik előtt álló fiataloknak.

A pályázatok leadási határideje: 2021. 11. 15. éjfél

A pályázók az elkészült munkáikat elektronikusan a kozossegszervezes02@gmail.com címre, vagy postai úton a Kovácsné Tóth Tímea ELTE SEK Pedagógiai és Pszichológiai Intézet – Szombathely 9700 Károlyi Gáspár tér 4. címre küldhetik el. Személyesen az elkészült munkákat a Pedagógiai és Pszichológiai Intézetben (ELTE SEK A-243) is át lehet adni munkanapokon 8:00 és 16:00 között.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]