Innovációs ötletpályázat az ELTE-n

Az ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ az EHÖK-kel és az Evopro Kft-vel közös pályázatot hirdet ELTE-s hallgatók számára.

 

Úgy érzed, hogy világmegváltó, tudományos forradalmat kirobbantó ötlet lapul a tarsolyodban? Netán a haverokkal sörözés közben rájöttetek egy technikai, társadalmi probléma megoldására? Vegyétek elő a már hosszú ideje a fiókban lapuló vázlataitokat, poroljátok le, gondoljátok újra, aktualizáljátok, és nyerjétek meg a fődíjat, a szabadon felhasználható 400 000 Ft-ot.

A pályázat célja, hogy a graduális és posztgraduális képzésen résztvevő hallgatók innovatív ötletei szakmai és anyagi intézményi háttértámogatással megvalósuljanak, piacképes termékké váljanak. Alapozd meg a jövőd, biztosítsd be a karriered egy jó ötlettel még diákként! A pályázati felhívás korlátozás nélkül, minden tudományterületre kiterjed.   

Az ELTE Tudás- és Technológiatranszfer Iroda az anyagi támogatáson és a mentoráláson túl segítséget nyújt az üzleti partnerek felkutatásában, a termék/ötlet piacra dobásában, sőt az ELTE Innovációs Napon még lehetőséget is biztosít, hogy a feszülten figyelő közönség előtt prezentáld korszakalkotó projektötleted.  

Pályázz, nyerj, formáld a 2014-es hazai történelmi események alakulását!

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. január 31. 16:00 óra.
Részletes pályázati útmutatót és bővebb információt a http://pik.elte.hu/innovotletpaly oldalon találsz.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]