Elsőfilmesek estéje és MMI intézeti éjszaka

Bemutatkoznak a filmszak gyakorlati szakirányának elsőfilmesei az Átriumban és intézeti éjszakát tart a Művészetelméleti és Médiakutatási intézet.

November 30-án, szombaton, 19 órától az Átriumban mutatják be az ELTE filmszakosainak diploma- és vizsgafilmjeit. A Magyar Nemzeti Filmalap pályázatán a filmtudomány szak gyakorlati specializációja 10 millió forintot nyert kisköltségvetésű vizsgafilmekre. 17 beérkezett pályázatból végül 10 film született Ferenczi Gábor, Hartai László és Pálos György kreatív producerek vezényletével. A filmek központjában a hétköznapi emberi kapcsolatok állnak, különleges megvilágításban. Részletek a  Facebook esemény-en.

 

December 5-én pedig  intézeti éjszakával várja a Művészetelméleti és Médiakutatási Intézet a hallgatókat és érdeklődőket. 16:30-tól György Péter, Müllner András, Somlyó Bálint és Vincze Teréz beszélgetnek a tanszékek közötti átjárhatóságról, 17:30-tól Szirmai Gergővel, a Hollywood hírügynökség vezetőjével beszélget Bakó Júlia, 18:30-tól pedig szakos alumni teaház és MMI kvíz lesz a program. További infók a Facebook esemény-nél.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]