Itt van az ősz, itt van újra – avagy a VSZM 2017

Mennyire ismered egyetemünk kollégiumait? És az eseményeiket? Közeleg a 8. Városligeti Szüreti Mulatság az Eötvös Loránd Tudományegyetem Ajtósi Dürer sori, valamint a Kerekes és Damjanich utcai kollégiumainak szervezésében, amely 2017. október 25-én (szerdán) kerül megrendezésre!

A mára magát hagyománnyá kinövő rendezvény az ELTE három, a városliget széleinél elhelyezkedő kollégiumának jó viszonyát kívánja megalapozni. A KUK, a DUK és az ADK lakói egész nap programozhatnak, majd este egy fergeteges bulival zárhatják a napot. Mindez a Kerekes Kollégiumban zajlik (Budapest, Kerekes út 12–20. 1135). Ne keseredj el, ha nem vagy kollégista, de még ELTE-s hallgató sem – ez a buli mindenki előtt nyitva áll!

És hogy mi is az idei felhozatal?
A gólyatábor hangulatát idéző csapatépítő feladatok után az estét az Elvi Kérdés zenekar nyitja meg. Stílusukat tekintve alterrock- vagy indie-zenét játszanak – a magyar underground és populáris alterzenekarok nyomán haladva. Saját számokat írnak, és igazán büszkék a „beteg” dalszövegeikre, mert ilyen módon bemutathatják lelki világukat.
Ezt követően a (várhatóan) felfokozott hangulatú közönség a Lóci Játszik zenéjére tombolhat egy hatalmasat! Akinek netalántán nem ismerős a zenekar neve: ők voltak az idei Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató verseny győztesei – itt olvashattok még több érdekes infót róluk.
Az éjszaka további részében az ELTE-sek által már jól ismert és szeretett DJ PlattenZ lesz a hangulatfelelős.

vszm3
A VSZM Facebook-eseményét is érdemes követni, hiszen itt derülnek ki az italakciók és egyéb értékes információk is!

Belépőárak:
ADK-, KUK- és DUK-lakóknak: INGYENES
ELTE-seknek: 500 Ft
Nem ELTE-seknek: 700 Ft

Hiába: akár a tanulásból van eleged, akár a nyári pörgés hiányzik (vagy bármi egyéb motivációd van), már biztosan érzed, hogy október 25-én a KUK-ban a helyed!

Források: http://www.ujnemzedek.hu , facebook
Képek: A képek a rendezvény szervezőinek munkái.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]