#fesztivál – Idén is Campus, ha igazi élmény kell!

Idén is az ország legkomfortosabb fesztiválja címet „pályázza” meg a debreceni Campus Fesztivál, amit ráadásul egy erős programkínálat tesz majd még biztosabbá.

A Nagyerdei Stadion környezetének köszönhetően az Artisjus-díjas, kelet-magyarországi rendezvény, hazai viszonylatban a legszínvonalasabb fesztivál helyszín, ahol tavaly már több mint hetvenezren buliztak. A húszhektáros terület infrastrukturálisan jól felszerelt: a WC-k, mosdók, sétáló utak, és szökőkutak mellett, ott van a stadion látványos építménye benne a több mint ezer négyzetméteres egyedülálló buli-arénával, és a kulturális programok centruma, a fesztivál emblémájaként is ismert, frissen felújított 100 éves Víztorony is.

A programkínálat teljes, a markáns névsorban olyan ismert előadók szerepelnek, mint a brit drum and bass DJ és zenei producer Wilkinson, napjaink legambiciózusabb és legtöbbre hivatott dubstep zenekara a Modestep, nagyszabású koncertet ad Ákos, a Tankcsapda, és a Quimby, valamint a nagyerdei rendezvényre érkezik a holland jazz díva Caro Emerald, és a legenergikusabb brit zenekar az Enter Shikari is. A műfajában sokszínű és garantáltan igényes nyári élmény július 22-től kezdődik.

A Campus Fesztivál programkínálatából nem hiányozhatnak a kultúra különböző szegmenseit képviselő fellépők sem. Itt lesz Kiss Ádám, Hadházi László, Galla Miklós, Beliczai Balázs, Kőhalmi Zoltán, lesznek közönség- és blogger találkozók, illetve színházi előadások is.

Az évről évre növekvő látogatói adatok mellett a rendezvény sikerét több szakmai díj elnyerése is bizonyítja: 
2009-ben hivatalos városi nagyrendezvény rangot kapott;
 2014-ben az év könnyűzenei produkciója kategóriában elnyerte az Artisjus-díjat;
 2012-ben és 2014-ben a látogatók a legnépszerűbb debreceni rendezvénnyé választották meg.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]