Ni-i-incsen hangotok!

Ha ÁJK-s gólya vagy, és meghozod életed egyik legjobb döntését, szeptember 4-re biztosan nem lesz más programod. Vár a Gt!

Ahogy már korábban megírtuk nektek, aggodalomra semmi ok, minden korábbi buli- és fesztiválélményt felülíró emléket szerezhettek a gólyatáborban. Legyetek – képzési formától függetlenül – jogász, politológus, vagy kriminológus gólyák, a Balaton-part a nyár végére érve is tartogat számotokra meglepetéseket: jó bulikat, új barátokat, jó bulikat, hasznos információkat, jó bulikat… 🙂

Siófok már önmagában ígéretesnek hangzik, de ehhez adjatok még hozzá egy Járai Márk (Halott Pénz) unplugged koncertet, több száz lelkes egyetemistát, fél tucat izgalmas HÖK-ös és Instruktori Körös vetélkedőt, egy csipet szakmai programot, és jó nagy adag hasznos túlélési tippet az első szemeszter legyűréséhez. Mindehhez már csak a TI lelkesedésetek kell, és garantáltan olyan emlékekkel zötykölődtök majd hazafelé kissé kótyagos fejjel a vonaton, amelyekre nemcsak az első húzósabb vizsgák előtt, de még államvizsga-időszakban is jólesően, a távolba révedezve gondoltok majd vissza.

Minden gólyának nagyon kellemes táborozást kívánunk!

Részletek itt.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]