Elkezdődött a LEN

Hétfőn beindult az ELTE-sek kedvenc fesztiválja, a Lágymányosi Eötvös Napok, nézzük mi történt eddig!

Hagyományosan idén is az 5vös 5km futóverseny nyitotta meg a minifesztivált, ahol több mint 900-an álltak rajthoz, minden korosztály képviseltetve magát. Az ELTE Online is indult a versenyen, az erről készült beszámolónkat itt olvashatjátok!

A 0. napon a Civil falu sátrai is megnyitottak, este pedig már bulizni is lehetett. Az ESN-Külügy sátorban a bátrak vagy már nem szomjasak karaokezhattak, de erre a többi nap is lesz lehetőség, a Bomba Stage-en az ÁJK bulikból ismert dj páros, D&K, a Telekom Truckon pedig Dj Jami  keverte a party slágereket.

A keddi napon már többen ellátogattak a LEN-re. A Civil Faluban is nagyobb választék várt mindenkit, erről későbbi cikkünkben olvashattok bővebben. Az ESN sátrában Geochallenge játékkal, Zászlós Twisterrel és Nemzetközi Pub Quizzel lehetett játszani. De a többi sátorban is sok érdekességgel készültek, fizikai kísérlet bemutatóval és kő-papír-olló versennyel.

Este pedig jöttek a koncertek és a bulik, tavalyhoz hasonlóan idén is itt ünnepelte születésnapját az Elemen zenekar, akik két évesek lettek. Utánuk Deniz, Chris Lawyer és Dj Juhász Laci jöttek a Royal Aréna színpadán. A Bomba Stage-en Dj Gonda gondoskodott egész este a jó buliról.

A mai nap is jobbnál jobb programok várnak mindenkit, lesz AWS, Anna and the Barbies és fergeteges bulik!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]