Kiderültek az idei EFOTT első fellépői

Quimby, Magashegyi Underground, Beatrice, Anna and the Barbies, és a Kowalsky meg a Vega – többek között velük találkozhattok idén Miskolctapolcán.

A szép idő megérkeztével biztos ti is elkezdtetek már álmodozni a nyári programotokról – aminek kihagyhatatlan részét képezi az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Idén Miskolctapolca ad helszínt az eseménynek, július 15 és 20. között.

Biztosan játszik majd új lemezéről dalokat a Quimby; Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője novemberben született kisfiával fog a helyszínre utazni; Bocskor Bíborkáék a Magashegyi Undergrounddal pedig énekelnek majd metróhuzatról, árnyékokról és szeplős vállakról egyaránt.

A tervek szerint összesen nyolc zenei színpadot fognak felállítani a szervezők, amin többségében magyar zenekarokkal fogunk találkozni, ám meglepetések is várnak még ránk. A Miskolci Egyetem környékén összesen 17 hektáron élvezhetjük a fesztivál-hangulatot, amihez három kilométer kerítéssel, tíz kilométer kábellel és egy nagyjából ezerkétszáz fős stábbal készülnek.

(MTI nyomán)

http://www.youtube.com/watch?v=pieR7Cl-jQU

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]