Barney mondja: Suit up!

Először bálozott együtt az IK – TáTK – TÓK hármas.

Csütörtök este a Barba Negra törzsközönsége lecserélődött egy éjszakára. Az addig megszokott zenekaros pólókat felváltották az öltönyök és koktélruhák, ugyanis az IK – TáTK – TÓK közös rendezésű gólyabálja várta az érdeklődőket. A helyszín választás tökéletesnek bizonyult, a rongylábúaknak bőven volt hely táncolni, az esetleges fáradtabbaknak pedig pihenni. Egy apró javaslat még ide kívánkozik, jövőre érdemes 3-4 embernek összeállni és beruházni egy fogasra, mert így olcsóbban kijönnek, mint a 300ft-os ruhatár.

Az ilyenkor szokásos nyitótáncot a Brains zenekar koncertje követte. Bevallom, a fellépésük előtt nem tartottam jó ötletnek, hogy egy drum and bass – rock zenekart választottak fő fellépőnek, de a srácok bőven rám cáfoltak, rendesen megmozgatták a közönséget, az ismertebb számokat pedig sokan énekelték velük. Ahogy telt az este, egyre izgatottabb lett a tömeg, mert következett a bálkirály és bálkirálynő választás, valamint a tombola. Az előbbinél a közönség szimpátiáját egyértelműen maga mellett tudó Faragó Ferdinánd, míg a hölgyeknél Mikola Flóra győzedelmeskedett.

Számomra mindig a tombola a legjobban várt esemény, már az átvételnél biztos vagyok benne, hogy a nyertes szelvényt kapom. “L 27”, idén ez állt rajt, és nem kellet csalódnom, természetesen nem nyertem semmit. Bánatomat DJ Gomes és DJ Endy segített elűzni, az egyetemi bulik gyakori fellépői hatalmas rutinnal keverik a zenéket, és tökéletesen tisztában vannak vele, mi kell ilyenkor az embereknek. A mostani slágerek senkit nem hagytak békésen üldögélni, a parkettet nehéz volt otthagyni, ahogy egymást váltogatták a táncolós zenék. Számomra három órakor fejeződött be a mulatság, megküzdöttem az ilyenkor szokásos ruhatári tömeggel, majd abszolút vidám hangulatban hazafelé indultam.

A gólyabálokra mindig egy kicsit jobban készül az ember, mégis csak egyszer van egy évben, meg öltönyös bulira is ritkán jár az átlag egyetemista, így többet is várunk tőlük. Ezt tökéletesen hozta a 3 kar bálja, biztos vagyok benne, hogy mindenki fáradt lábakkal, de széles mosollyal az arcán várta az éjszakai járatokat. (Kitartóbbak a reggelieket.)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]