PPK Gólyatábor 2013

A PPK idén is egy titkos helyen rendezi meg gólyatáborát, de pár dolgot azért már tudhatunk az eseményről.

Ha most kerültél be a PPK-ra vagy mester szakra nyertél felvételt, augusztus 26-án reggel 9 órakor a Déli pályaudvaron a helyed, hiszen a nyár legjobb bulija veszi kezdetét! A helyszín ugyan titkos, de a szervezők pár információt azért megosztottak velünk.

 

Kedves Túlélők!

A sikeres felvételi csak a kezdet.
Ha kinéztek az ablakon, talán Nektek is feltűnt, hogy odakint sötét idők dúlnak. Az élhető világ rózsaszín felhőinek helyét átvette a zombi-szájszagtól bűzlő kénköves homály.

Az Emberi Légió a Túlélésért Egyesület Planetáris Posztapokaliptikus Kabinet-je (ELTE PPK) úgy döntött, hogy Rátok is szükség van az emberiség kihalása ellen folytatott harcban.

Táborunkban a legnagyobb szuper- és akcióhősök vezetésével veszitek majd fel a harcot az élőhalott-invázió lélektelen seregei ellen. Lesz, aki kivetkőzik magából az éjszakai túra reménytelen sötétjében, és lesz, akit fejbe csap a vetélkedők kevert hangulata.

Tudjuk, most még rettegéssel teli, bizonytalan jövő tárul szemetek elé, de a kiképzés alatt a túléléshez szükséges kreditektől kezdve a létfontosságú információforrásokon át a leghatásosabb puskákig mindent megismertetünk veletek.

S mivel a zombik távol tartására jelenleg ismert és kipróbált egyetlen módszer a fülszaggató zene rituálisan végzett szeletelő mozdulatokkal kísérve, hogy éjszakai nyugalmunkat biztosítsuk, a tábor minden éjjelén szeánszot tartunk, ahol elvárjuk a megjelenést.

Páran talán örök bajtársi szövetséget köttök, néhányan akár jövőre kiképzőtisztekké váltok, s egynehányótok olyan kalandokba kavarodik, amitől még a zombik agyhelye is sajog.

De ezt a kockázatot vállalnunk kell.

A technikai megvalósításhoz fontos tudnotok:

A csatahajó augusztus 26-án, a holtak hajnalán gyűjti össze a megmaradt kolónia tagjait a Déli pályaudvarról. A biztonságos odajutásra fokozottan ügyeljetek, nehogy lekéssétek az indulást – a végcél konföderációs titok, és csak a csapat tagjaként léphetsz be oda.

Most megadjuk az esélyt, hogy Te tedd le a Föld 2.0 alapköveit!
Találkozunk a Gólyatáborban!

 

Időpont: augusztus 26-30.
A GT ára: 22.000 Ft
Vonat indulása: 11:25-kor a Déli pályaudvarról
Találkozó: 9:00-kor a Déli pályaudvaron
[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]