Rendezvényszervező tanfolyam

Érdekel a rendezvényszervezés és az alapoktól szeretnéd megtanulni a szakmát a legjobb előadóktól? Akkor jelentkezz a Karrierközpont tanfolyamára!

Érdeklődő és ambiciózus vagy, akit érdekel a rendezvényszervezés világa? Ha magadra ismertél és szeretnéd megtanulni a jó és hatékony programszervezés trükkjeit, lépéseit, praktikáit, szabályait és betekinteni a szakma alapismereteibe, akkor nem kell keresgélned, hiszen az ELTE Karrierközpont tanfolyama pont neked való!

Előképzettség nem szükséges, hiszen az oktatás az alapoktól kezdődik és minden területet alaposan áttekint, ebben pedig a szakmailag  profi előadók és meghívott, sikeres vezetők segítenek.

A tanfolyam során megismerhetitek a projektmenedzsment a valóságban, a pénzügy, az engedélyeztetés, a technikai ismeretek, a vendéglátás, a programszervezés és marketing területek ismereteit előadások és gyakorlatok során. A képzés elvégzése után a legjobban teljesítők lehetőséget kapnak az ELTE rendezvényszervező cégénél egy kiemelt projekt teljes szervezésének részvételében, így a szakmai fejlődés mellett gyakorlati tapasztalatot is lehet szerezni.

A kurzus felépítésénél a cél nem a száraz tankönyvek betanulása volt, hanem a pontos ismeretek átadása meghívott vendégelőadókkal, akik saját tapasztalataikat osztják meg a hallgatókkal.

Minden képzési alkalmon példákat és gyakorlatokat mutatnak be az  oktatók, a tanulók pedig feladatokat és projekteket kapnak, amiket az előadók, sőt néha még maguk a hallgatók is értékelnek. A záró alkalmon csoportprojektek prezentálására és elemezésére kerül sor.

A teljes képzés során nagy figyelmet kap a személyes kiértékelés és a felmerülő kérdések megbeszélése.

A sikeresen végzők tanúsító oklevelet kapnak a tanfolyam eredményes elvégzéséről.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért itt érdemes elvégezni ezt a képzést, a válasz azonban igen egyszerű, hiszen részletes gyakorlati tapasztalatokon alapuló ismeretekre tehetsz szert, az előadásokat és gyakorlatokat a leghozzáértőbb előadók tartják, minden alkalommal van egy meghívott előadó, aki saját szakmájában elismert vezető és saját tapasztalatait és tudását osztja meg a hallgatókkal, az előadások interaktívak és gyakorlat-orientáltak, a legjobban teljesítő részt vehet egy kiemelt projektben gyakornokként az ELTE rendezvényszervező cégénél – ez egyedülálló az ilyen képzések körében, garantált a baráti légkör, mivel kötetlenül lehet kérdezni az előadóktól és óra után átbeszélésre kerülnek a hallottak és a felmerült kérdések.

Ha ezek után megjött kedved a tanfolyamhoz, nincs is más dolgod, mint jelentkezni!

Jelentkezési határidő: 2013. január 3.

Jelentkezés: Jelentkezni az ELTE Karrierközpont ügyfélszolgálatain lehet, valamint a www.karrier.elte.hu weboldalon keresztül

Telefon: 06-1-485-5200/1346, vagy 5026-os mellék.

További részleteket és a tematikát pedig az alábbi oldalon találtok:

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]