TÓK Gólyabál 2012

A gólyabálszezonnak még közel sincs vége, a következő megálló pedig a TÓK Gólyabál lesz!

Lassan már közeledik december, azonban a gólyabálszezonnak még nincs vége.  Most csütörtökön a TÓK-os gólyák a sorosok, hogy egy jót bulizzanak.

A már Nedves Est helyszínéül is szolgáló Széchenyi Fürdő lesz az idei TÓK-os gólyabál színtere. Előbbivel ellentétben azonban senki ne vigyen magával fürdőruhát, mivel a medencés részen ezen az estén a tartózkodás szigorúan tilos. A buli helyszíne kizárólag a Díszterem, amelyet a Paál László út (Városliget) felől tudtok majd megközelíteni. Ezen az estén a  fürdőruhát felváltja a báli ruha.

A kapunyitásra 8 órakor lehet számítani, majd egy óra múlva, 9-kor, már a gólyatáncot csodálhatják a  látogatók. Az este azonban még csak ekkor kezdődik, fellép a Kesh, akiket, ha másról nem, Fluor Mizu című számának feldolgozásáról biztosan mindenki ismer. Fellép még a Retro School Band is, akik szintén  nem fogják hagyni, hogy ellaposodjon a party.

A koncertek után, a megszokott módon dj fog a buliról gondoskodni, ez alkalommal DJ Endy lesz a hangulatfelelős.

Az esemény természetesen nem csak és kizárólag a gólyáknak szól, bárki ellátogathat és miért ne tenné, hiszen fergeteges lesz a hangulat!

Jegyárak elővételben

Gólya: 1300
ELTE 1700
Külsős 2300 Ft,

Helyszíni egységes jegyár: 2300 Ft.

Jegyek már kaphatók a  HÖK irodában!

Senki ne hagyja ki!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]