FESZTKARÁCSONY, BEJGLI – HEGY’

A karácsony közeledtével mindenki elkezd gondolkodni kinek mit is kéne venni… A Hegyalja tudja a választ, hiszen nincs is jobb ajándék a fesztiválbérletnél!

Azok számára, akik az igazi zenét szeretik, nem lehet kérdés, hogy mi kerül idén a fa alá. Természetesen az igazi fesztivál: Karácsonyi Hegy’ bérlet november 12-től csak 48 napig, a tavalyinál is jobb, kivételes ünnepi áron. Az első 50 bérletesnek ráadás karácsonyi meglepetésként Hegy’ Offical póló jár, hogy az igazi hegyaljások már a Mennyből az angyalt is Hegy’ pólóban énekelhessék.

Idén a Jézuska is megtanulja, mit jelent a kiváló ár-érték arány: több mint 200 fellépő 14.500 forintért november 12-től. Olcsóbban, mint tavaly, olcsóbban, mint a diákjegy, olcsóbban, mint az elővételes bérlet – ez az idei karácsonyi Hegy’ belépő. Az eddigi elfogadóhelyeken november 16-tól pedig SZÉP-kártyával és Üdülési Csekkel is megvásárolhatók a jegyek.

AJÁNDÉKBONTÁS HEGY’ PÓLÓBAN

A gyorsaságot külön díjazza a Hegyalja Jézuska, az első 50 fesztiválbérlet tulajdonosa ugyanis már Hegy’ pólóban feszíthet a karácsonyfa mellett. Aki a leggyorsabbak között szerezi be a jegyét, egyszerűen elintézheti, hogy karácsonyra meglegyen az igazi feszt-outfit. Nem kell mást tenni, mint lefotózni a Hegy’ bérletet, ügyelve arra, hogy látszódjon a sorszáma. Majd a fotót feltölteni a Facebookon a Hegyalja Fesztivál fun club falára, és várni a postást a csomaggal.

A Hegy’ Facebook oldalára már csak azért is érdemes benézni, mert idén a hegyaljások mondhatják meg, hogy kiket szeretnének hallani június 25-30. között Tokajban. A Hegy’ kívánságlistára még mindig nem késő felírni a nagy kedvenceket, hogy a 2013-as nyárindító Hegyalja is az év legfelejthetetlenebb bulija legyen.

BORSODI HEGYALJA FESZTIVÁL – IGAZI FESZTIVÁL IGAZI ARCOKNAK

A Hegy’ az a hely, ahova vissza kell térned, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, azaz az igazi fesztiválélmény vár. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeid a világörökség részévé válnak.

Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetik a hegyaljások a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Az egyetemisták itt ünnepelhetik meg a vizsgaidőszakot, az érettségizők pedig végre felszabadultan tombolhatnak kedvenc zenekaruk koncertjén, hiszen idén a Hegy’ nyitja a nyarat.

A külföldi fellépők mellett idén is itt lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhatsz. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhetsz, Furmint-fröccsözhetsz a kedvenc íróddal, énekeseddel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között még munkát is könnyedén találhatsz.

Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

www.hegyaljafesztival.hu

www.facebook.com/hegyaljafesztival

www.youtube.com/hegyaljafesztival

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]