ELTE sítábor februárban

Érdemes újra figyelni a hójelentéseket, hiszen lassan ismét kezdetét veszi a síszezon. Az ELTE pedig idén is sítábort szervez azoknak, akik úgy gondolják, nincs tél sportolás nélkül.

Február az a hónap, amikor már rég nincs karácsony, a vizsgaidőszak is véget ért, így hirtelen rengeteg a szabadidőd, a tavaszra pedig még várni kell. Hogy hogyan lehet ebben az időszakban feltöltődni? Jó társaság, szép környezet, sport és némi buli szükséges hozzá. A február 1-től 9-ig tartó egyetemi sítábor mindezekről gondoskodik. Idén a helyszín a dél-franciaországi Chamrousse síparadicsoma, mely Grenoble közelében található. Chamrousse 1968-ban a Téli Olimpiai Játékok egyik helyszíne volt. A kilencvenhat kilométernyi pályarendszerben nyolc fekete, tizennégy piros, tizenhat kék és nyolc zöld pálya található, így mindenki kedvére csúszhat. Sőt, egy alkalommal éjjel is használható a kivilágított pálya.

Ha pedig kezdő vagy, vagy egyszerűen nem vagy biztos a tudásodban, akkor sem maradhatsz ki semmiből, hiszen tapasztalt oktatók kislétszámú csoportokban fogják megtanítani, hogyan kell balesetmentesen, mégis felszabadultan birtokba venni a lejtőket.

A Chamrousse-i apartmanok a felújított Résidence L’Arselle ***-ben vannak, melyek általában hatfősek, de külön kérésre négy-nyolc-tíz fősek is rendelkezésre állnak. Itt ingyenesen használhatod a pezsgőfürdőt, a gőzfürdőt, a szaunát és a fitness felszereléseket i, ezen kívül pedig még szálló wifi-je is díjmentes.

Ha úgy gondolod, megérdemled, hogy ilyen körülmények között tölts el pár napot, ne késlekedj, hiszen fogynak a szabad férőhelyek!

A program teljes ára 73.900 Ft. (Részletfizetés is lehetséges)
Időpont: 2013. február 1. – 2013. február 9.

Részleteket és képeket ezen a linken találhatsz:

http://www.sieles.net/link_turaleiras.php?tura=72&oldal=turnusok

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]