ELTE on the beach

Prémium nyaralás Bulgáriában július 28. és augusztus 4. között. Jöttök?

A vizsgaidőszak már csak halvány emlék, itt az ideje megtervezni a nyarat. Mert végre itt a nyár, szinte kibírhatatlan a hőség, az év közben megfáradt egyetemistának pedig bizony kijár egy igazi négycsillagos prémium nyaralás Bulgáriában. Szedd össze a haverokat, pakolj be néhány nyári ruhát és strandcuccot, aztán július 27-én irány a Cacao Beach!

Most igazán baráti, 190 eurós előfoglalási áron válthattok jegyet a nyár legnagyobb buli-nyaralására. El bírnátok-e viselni egy hétig a tűző napsütést, a gyönyörű homokos tengerpartot és a hullámokat? A sütkérezés után pedig a MEEX-es bulik már megszokott fergeteg hangulatában tombolhattok esténként. Koktélok kis esernyőkkel, fürdőruhás lányok, szép testű fiúk, mindez mondjuk egy medencés party keretében, és ha ez sem lenne elég, indulhat a party hajó a legjobb zenékkel, akár nappal is. A lemezeket dj Gyurex pörgeti majd, a ti feladatotok csak az önfeledt szórakozás.

És ha pihenésképpen jól esne némi kultúra is az esti bármaratonok után, megismerkedhettek a kelet kapujával, Isztambullal, vagy kirándulást tehettek a  a Fekete-tengerbe nyúló kis félszigeten épült ősi városba, Nessebarba. A helyiek kultúrájával, szokásaival és tradicionális táncával, ételeivel és italaival a bolgár esten kerülhettek közelebbi kapcsolatba. A jó hangulat garantált!

Az ár tartalmazza az autóbuszos utazást, a szállást 4 fős 4 csillagos apartmanokban 7 éjszakára és a MEEX-es bulikat.

Jelentkezni az utazas.elteplusz.hu oldalon tudtok, aztán tessék csomagolni!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]