Jó VOLT, jó lesz

Kevesebb mint 4 héttel a kapunyitás előtt sajtótájékoztatón ismertette a 20. VOLT Fesztivál részletes programját a két főszervező, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, akik 19 éve, 19 évesen alapították a VOLTot. Íme!

A több mint 200 hazai zenekar és DJ között idén három exkluzív produkció is helyet kapott: jön Ákos, aki egy évnyi koncertszünet után a VOLTon startol legújabb szintipop programjával, sok év után itt lép fel először Yonderboi és visszatér a legendás Sex-E-Pil is. A magyar zenészek mellett olyan világsztárok is tiszteletüket teszik mint a Skrillex, a Faith no More, a Snow Patrol, a Simple Plan és az Iggy & the Stooges.

A koncertek mellett színesebbnél színesebb programok is lesznek, nagy szerephez jut a bor és a gasztronómia, lesznek kiállítások, és a közönség szeme láttára a fesztiválon 20 képzőművészeti alkotás is születik majd, neves kortárs művészek kezei által.

A VIVA-VOICE Fesztivál névre keresztelt tehetségkutató verseny keretében a fesztiválozók kiválaszthatják a VOLT hangját, és a 20. évforduló tiszteletére megjelenik a Nagy VOLT Album is, ami 300 oldalnyi fotón, íráson és riporton keresztül mutatja be a fesztivál elmúlt 19 évét.

És az igazi ajándék: a rendezvény a jubileum apropóján egy nappal hosszabb lesz, a nulladik napon 20 zenekar és 10 DJ lép színpadra, ez lesz a “WE LOVE VOLT”, ami – a rádióközvetítéseknek köszönhetően – a tervek szerint az egész országban hallható lesz.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]