Nedvesen a legjobb

Újra itt a tavasz, ezzel együtt az ELTE-s bulik Oscarja is, a Nedves est. Ám a vörös szőnyeg helyett ezúttal a vörös törölközőt terítjük le a medencék mellé.

2012. március 29-én, csütörtökön ismét fényárban úszik majd a Városliget szíve, a Széchenyi Fürdőt félmeztelen diákok hada lepi el, és még az AXE angyalok is leszállnak közénk. Az ELTE Nedves est méltán kiérdemelte a bulik Oscarja megnevezést, erről a szervezők gondoskodtak. Exkluzív programokkal várják a fürdőzni vágyókat, és mindenki VIP-nek érezheti magát. 22:00-tól Dj Juhász Laci, majd Dj Bárány Attila pörgeti a lemezeit és ejti extázisba a medencében pancsolókat. De a java csak ezután következik, 2:45- től a bevállalós lányok pólót kapnak magukra és mehet a pancsolás, fröcskölés, hogy megtaláljuk a vizespóló verseny győztesét. Hogy a hangulat ne csak a medencékben legyen forró, a party alatt gyönyörű táncos lányok ejtik rabul a közönséget és olyan táncot lejtenek, hogy attól még a hűvös tavaszi levegő is felmelegszik.

Gyertek el, és bulizzunk egy hatalmasat!

Ha még nem tetted volna, akkor mielőbb vedd meg a jegyed, mert csak korlátozott számban kaphatóak az ELTE kari HÖK irodáiban.

További információk: www.facebook.com/events/115908955204908 és a www.nedvesest.elte.hu oldalakon.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]