Férfiak a női WC-ben

Mindenkit elkapott a fesztiválhangulat, hiszen a szervezők éjfél környékén a férfi mosdóban kiiktatták a világítást, így téve koedukálttá a nőit.

Délután klubbosundorground jellegű beszélgetések zajlottak, este 8-tól pedig egy színdarabbal elkezdődött a hivatalos program.

A nagyszínpadon fellépett a HatedTomorrow, a Heaven Street Seven, utána Dj Palotai és a kisszínpadon játszott Kipu, Hope The Last, Dj Dawe, Dj Endy és Dj PopSimon.

Mindenkit elkapott a fesztiválhangulat, hiszen a szervezők éjfél környékén a férfi mosdóban kiiktatták a világítást, így téve koedukálttá a nőit. Az emberek szerteszét dobálták a szemetet, mert nem volt elég szemetes és hamutál.

Volt sör, italakciók, sok-sok ELTE-s ismerős, dohányáru, gyroszos bódé, kolbász, saslik, szóval minden, mi szem-szájnak csábító és andalító. Az ELTE láthatóan igyekszik kielégíteni a különböző táplálkozási igényeket, egy kedves vegetáriánus barátom is gazdagon lakomázhatott a választékból, amire ritkán van példa az egyetemi rendezvényeken

Legalább négy pultnál szolgálták ki a hallgatóságot, így sorba sem kellett állni, noha jó sokan jöttek el este szórakozni. A koncert hangosítása ugyan kissé túllőtt a célon, de a szokásos tombolás most sem maradt el: egymásba karolt a mérnök informatikus és a szabad bölcsész és együtt dúdolták, „Tudom, hogy szeretsz titokban”.

A HS7 után három táncparkett közül választhattunk, ahol különböző zenei stílusok mozgatták meg az egybegyűlteket. Volt örökzöld retro, populáris tuctuc, elektronikus zene és drum&bass Dj Palotaival.

A ruhatár gyorsan és hatékonyan működött, a biztonsági őrök a szokásos modorban szolgálták és védték a rendezvényt.Így lazítottunk a Budaörsi Napok zárása előtt egy nappal, de a vizsgaidőszak süvítő szele egyre csak közeleg, úgyhogy még egyszer, utoljára el kellett tolni a készülést… Majd holnaptól tanulok.

Hamarosan HS7 interjú azELTEOnline-on!

 

Nagy Réka

ELTE ONLINE

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]