Elnöki ügy a PPK-n

Március 31-én 13:00 órakor lezárult a 2016/2017-es ciklusra az ELTE PPK Hallgatói Önkormányzati választások jelöltállítási szakasza. A megadott határidőig egy érvényes pályázat érkezett az elnöki tisztségre, Baranyai Melinda személyében, aki jelenleg a Diákjóléti Bizottság elnökeként tevékenykedik a Kari HÖK-ben. Április 5-én Melinda és csapata egy fórum keretei között bemutatta programját, amely a PPK HÖK honlapján magyar és angol nyelven, online is elérhető.

Április 5-én 17:00 órakor a PPK Kazinczy utcai épületében bemutatkozott Baranyai Melinda HÖK elnökjelölt és csapata. Átfogó célként fogalmazták meg azt a fajta nyitottságot és közvetlenséget, amivel már a jelenlegi HÖK elnök, Sztilkovics Zorka, is a hallgatók felé fordul. Legfontosabb célnak az érdekképviseletet tartják, és ennek elérése érdekében szeretnék bevezetni a szakos érdekképviseleti rendszert, melynek keretén belül mindig naprakész információkkal állhatnak a hallgatók elé. A karon oktatott szakok mindegyike a segítő szakmához tartozik, így fontosnak tartják az önkénteskedést, és erre lehetőséget is biztosítanak a hagyományteremtő céllal elindult Mindenki segít nap keretei között. A tisztségviselők magas fokú szakértelme érdekében elengedhetetlennek tartják a szervezeten belüli együttműködést és a jó kommunikációt.

Mint ahogy a programban, úgy a fórumon is kitértek az egyes bizottságok és szakterületek terveire. A programbemutatás végén a hallgatóságnak lehetősége volt kérdéseket is feltenni, melyekre mindenki kielégítő választ kapott.

Az induló csapat, akik április 8-21. között Neptunon keresztül várják a szavazataitokat, a következőképpen épül fel:

Baranyai Melinda, HÖK elnökjelölt
Elődi Fruzsina, PersPeKtíva főszerkesztőjelölt
Krén Heléna, Tanulmányi Bizottság elnökjelölt
Lanku Máté, Rendezvényszervező Bizottság elnökjelölt
Madari Regina, Gazdasági Bizottság elnökjelölt
Palkó Márton, Kommunikációs Bizottság elnökjelölt
Puju J. Robin, Diákjóléti Bizottság elnökjelölt
Soós Alexandra, HÖK alelnökjelölt
Üllei Kovács Zsuzsanna, Külügyi Bizottság elnökjelölt

Ezúton is sok sikert kívánunk a csapatnak!

Fotó: Hajdu Tamara

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]