„Hozd be az ötletedet és mi segítünk megalkotni!”

Ismét egy újabb kibontakozási lehetőséget ajánlunk figyelmetekbe: a Talent programot. Azoknak javasoljuk, akik kellően kreatívnak érzik magukat ahhoz, hogy megvalósítsanak valamilyen szolgáltatás vagy design ötletet. Szerveződjetek csapatba, gondolkodjatok együtt és jelentkezzetek november 23-ig!

A kezdeményezés fejleszteni szeretné az üzleti potenciállal és kísérleti szemlélettel rendelkező szolgáltatás és design ötleteket.

A lényeg, hogy a leadott ötlet legyen innovatív szolgáltatás vagy design alapú, és a projekt végére álljon elő egy proof of concept vagy egy prototípus. Fontos, hogy a csapat fedje le a termék megvalósulásához szükséges minden területet (pl. programozó, designer…), a jelentkezéskor a tagok neve és feladatköre legyen feltüntetve, és mindenki legyen elérhető a program időtartama alatt, emellett minimum 20 órában részt tudjanak venni a közös munkában.

A program kezdete: 2016. január 4. A 6 hónapos program végén a megvalósuló projektek bemutatkozhatnak a KIBU Demo Day-en, ahol befektetői támogatást is lehet szerezni. A legjobb projekteket pedig továbbjuttatják a Kitchen Budapest Startup Programjába is.

A KIBU amellett, hogy szakmai és anyagi segítséget nyújt a pályázóknak, lehetőség nyílik szert tenni hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatokra is.

Aki tehát elég bátornak és kreatívnak érzi magát, jelentkezzen csapatával együtt november 23-ig, itt.

További információkat pedig az alábbi e-mail címen lehet kérni: hello@kitchenbudapest.hu.

 

Kép: www.recruitingunblog.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]