Gólya, ha jó – buliztok október 16-án?

Ebben az évben is megrendezik az immár hatéves múltra visszatekintő Gólyahajót október 16-án. A gólyatáborok után ez az első nagy rendezvény, minden évben közel ezer hallgató látogat el rá. Az eseményre elsősorban a TTK, BGGYK, IK és a TÁTK gólyáit és felsőbb éveseit várják elsősorban, de más karokról érkezőket is szívesen látnak a szervezők.

A rendezvény helyszíne idén is Közép-Európa legnagyobb rendezvényhajója: az Európa 1000 fő és három különböző zenei stílus befogadására alkalmas: a középső szint egyik táncterén karaoke lesz nyitástól zárásig a bátor vállalkozóknak, a másik teremben DJ Catana fog hamisítatlan házibuli hangulatot teremteni retro slágereivel. A legnagyobb teremben, a hajó alsó szintjén az alábbi fellépők váltják majd egymást: pontban 21 órától DENIZ szolgáltatja a zenét, őt DJ DOMINIQUE váltja 22-kor, utána kifulladásig Juhász Laci pörgeti a korongokat napjaink slágereivel.

Azok, akik kicsit más hangulatra vágynak, a fedélzeti teraszról figyelhetik az éjszakai Budapestet. Október 16-án 20 órakor van kapunyitás a Batthyány téren, innen 22.15-kor lesz a kihajózás: a Margitsziget megkerülése után a Rákóczi hídnál mindenki megcsodálhatja a lágymányosi campust. Az éjjel fél egyes tervezett visszaérkezés természetesen nem fogja az este végét jelenteni, hajnalig fog tartani a buli.

A belépőjegyet az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány irodájában lehet megvásárolni (Déli épület, alagsor 00-734) minden hétköznap 10 és 16 óra között. Gólyáknak 1500, más ELTE-hallgatóknak 1800, külsősöknek pedig 2200 Ft.

További információkat a Gólyahajó facebook-oldalán találtok.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]