10 praktika, amivel közelebb kerülhetsz a céljaidhoz – indul a Karrierközpont előadás-sorozata

Ha érdekel, mi a siker tuti receptje és az a bizonyos “titkos összetevő”, gyere el szeptember 22-én este hatkor az ELTE BTK Gólyavárába. A szakmai és a magánéleti siker feltételeiről egyaránt szó lesz a gyakorlati tippekben bővelkedő előadáson.

“Azok vagyunk, amit újra meg újra teszünk. A kiválóság nem egyszeri cselekedet, hanem jó szokás.” – szól a Karrierközpont által szervezett “Hogyan tovább?” előadás-sorozat szezonnyitó eseményének Arisztotelésztől vett mottója. Szeptember 22-én este hat órakor a Gólyavár Mária Terézia termében kiderül, hogyan tervezhető a siker – mind a magánéletben, mind a munkaerőpiacon -, mi a receptje és az a bizonyos “titkos összetevője”, valamint arról is lesz szó, hogy milyen szokásokat kell kialakítanunk és követnünk, amelyek közelebb visznek kitűzött céljainkhoz. Limpár Imre, a sorozat állandó előadója ezúttal is a gyakorlatorientáltságra helyezi majd a hangsúlyt, tartalmas 70 percben beavatva a hallgatóságot a mindennapokban hasznosítható praktikák elsajátításába.

Mivel a helyszín befogadóképessége korlátozott, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött (amelyet itt, egy űrlap kitöltésével tudtok megtenni), az esemény Facebook-oldalán pedig minden update információt megtudhattok.

Kép: karrierkozpont.elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]