Ismét OMHV, kitöltésre fel!

Itt a lehetőség az OMHV újabb kitöltésére – nem éri meg lustának lenni, mivel a rangsorolásos tárgyfelvételnél akár egy tárgyra való bejutást is jelenthet, ha kitöltjük a kérdőívet.

Nyilván mindenkinek van bőven teendője így a vizsgaidőszak alkalmával, de nem szabad megfeledkeznünk az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezéséről, azaz az OMHV-ról sem. Ez már egy amolyan hagyomány, hogyha vizsgaidőszak van, akkor OMHV is, így senkit nem fog váratlanul érni a Neptunban felugró kis üzenet, hogy van egy kitöltésre váró kérdőívünk.

De mi is az OMHV? A célja az, hogy mi, hallgatók véleményezhessük oktatóinkat, előadásaikat különböző szempontokból. Ez segítheti a jövőben a tanárok munkáját, és magát az oktatás színvonalát is emelheti. A kérdőív kurzusokra van lebontva, tehát minden tárgyat és oktatót külön értékelhetünk, a végén pedig lehetőségünk van pár sorban megjegyzést is írni.

Végül, de nem utolsósorban, ha kitöltitek az OMHV-t, akkor a rangsorolásos tárgyfelvételnél 8 extra pont tulajdonosai lesztek, ami mindenképpen jól jön, hiszen lehet, hogy épp ez a 8 pont fog számítani egy tárgy felvételénél.

A kérdőíveket kitölteni mostantól 2015. 07. 02. 23:59-ig van lehetőségetek.

Fotó: tokhok.elte.hu

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]