Spórolj a diákoddal!

Bár több mint ezer diákigazolvány-elfogadóhely létezik Magyarországon, ezekről a diákok többsége mégsem tud. A tanulók így sokszor nem élnek az akciókkal, pedig komoly vásárlói réteget jelentenének, akik nyitottak az új lehetőségekre, kedvezményekre, az online és a közösségi megoldásokra.

Az elfogadóhelyek listája elérhető a www.diakkedvezmeny.hu weboldalon és a Diákkedvezmény nevű ingyenes applikációban. Most jelent meg az alkalmazás frissített verziója, mely egyaránt elérhető Android és iOS rendszerű telefonokra és táblagépekre. Az alkalmazás továbbfejlesztett keresővel segít az elfogadóhelyek megtalálásában, valamint a Foursquare adatbázisára építve képekkel, kommentárral segíti a felhasználókat, akik véleményezni és értékelni is tudják a helyeket.

A közös adatbázist használó honlap és alkalmazás eddig több mint 1000 üzlet 5-50%-os engedményeit gyűjtötte össze, ám ez a lista még közel sem teljes. Több olyan üzlet is van, amely még nem szerepel a listán, de ezen a problémán a diákok is segíthetnek. A hiányzó elfogadóhelyeket a felhasználók az applikáció segítségével vagy a weboldalon keresztül beküldhetik.

A kedvezményeket az érvényes diákigazolvány felmutatásával vehetitek igénybe. A 2012 után kiadott EYCA diákkártyákat már Európa-szerte 38 országban, közel 60000 ezer üzletben használhatjátok.

A Diákkedvezmény Nonprofit Kft. célja, hogy a diákok az ország összes elfogadóhelyét egységes, naprakész és jól használható formában érhessék el. A diákok ezt segíthetik azzal, hogy megosztják egymással a nekik járó kedvezményeket, ezzel segítve diáktársaikat a lehetőségek megismerésében.

Kép: www.diakkedvezmeny.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]